Vaterpolo

Gojković odabrao za duel sa Francuzima

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković saopštio je spisak igrača za duel trećeg kola grupe C FINA/LEN Svjetske lige, u Evropa kup kvalifikacijama, sa Francuskom u Troi koja je na programu u utorak 11. decembra od 20 sati.

Pozvani su: Dejan Lazović, Draško Brguljan, Dragan Drašković, Marko Petković, Stefan Vidović, Vlado Popadić, Jovan Sarić, Bogdan Đurđić, Aleksandar Ivović, Vladan Spaić, Đuro Radović, Nikola Murišić, Slaven Kandić.

“Uvijek nas očekuju teški mečevi sa Francuzima. Dobra su reprezentacija, pogotovo posljednjih godina. Vrlo važan meč za nas, jer želimo da prođemo na završni turnir. Vjerujem da ćemo ga shvatiti na najozbiljniji način. Imali smo malih problema sa sastavom, Čučković zbog radne dozvole nije mogao da ide za Francusku. Pred početak takmičenja smo se dogovorili sa Mlađanom da preskoči ovaj meč, biće u timu za Italiju”, kazao je Gojković.

Podsjećamo, na startu smo savladali kod kuće Italiju nakon peteraca 11:8, dok smo u drugom kolu bili slobodni. Francuska je u drugom kolu u gostima poražena od Italije 12:3. Nakon tog duela, gostujemo 29. januara Italiji, u februaru smo slobodni, dok za kraj ove runde dočekujemo Francusku 12. marta.

Send this to a friend