Vaterpolo

Gojković smatra da je Eger moćna ekipa, ali da uz pomoć navijača može da se pobijedi

foto: PVK Jadran

Trener Jadrana Vladimir Gojković smatra da je Eger moćna ekipa, ali da se nada da bi uz podršku sa tribina Novljani mogli da dođu do pobjede u meču Lige šampiona.

Crnogorski prvak će u trećoj rundi elitnog takmičenja ugostiti mađarskog predstavnika.

“Eger je favorit. Radi se o moćnom timu koji je pokriven na svim pozicijama. Jači su u odnosu na prošlu sezonu kada su stigli do finalnog turnira Lige šampiona. Ove godine imaju iste ambicije. U minulom kolu su na svom bazenu poslije velike borbe poraženi od Pro Reka sa 6:4 i sigurno dolaze u Herceg Novi da nadoknade taj minus. S druge strane, nama ostaje da se borimo do posljednjeg atoma snage. Da uz veliku podršku sa tribina pokušamo da napravimo iznenađenje i stignemo do pobjede. Eger je favorit na papiru, ali moraće da nas ubijedi da je bolji od nas u bazenu. A to neće biti lako, ako momci budu, a vjerujem da hoće, na visini zadatka“, rekao je Gojković za Sport Klub.

Eger je jedna od najboljih ekipa u Evropi za koju između ostalih nastupaju naš reprezentativac Uroš Čučković, srpski vaterpolisti Branislav Mitrović, Strahinja Rašović i Miloš Avramović, iskusni Grk Angelos Vlahopulos, kao i nekoliko članova nacionalnog tima Mađarske poput Hošnjanskog, Haraija, Dekera i Beda.

Utakmica će odigrati sjutra od 18.30 na bazenu u Igalu.

B.J.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Prešo
Gost
Prešo

Ko još prati ovaj sport.Malo smanjite troškove ima i drugih sportova u Crnoj Gori.

Send this to a friend