Vaterpolo

Grčki navijači vrijeđali i pljuvali hrvatske vaterpoliste

Navijači Olimpijakosa vrijeđali su vaterpoliste Mladosti iz Zagreba tokom utakmice Lige šampiona.

Oko 500 ultrasa Atinjana okupilo se na meču elitnog evropskog takmičenja.

“Neki domaći navijači su uvredama, pa čak i pljuvanjem igrača i trenera Mladosti pokušavali da ometaju našu ekipu u sportskoj borbi.Sami igrači ne vole previše da govore o tome jer ne žele da ispadne da traže alibi za zasluženi poraz na sportskom polju, tj. u bazenu Papastratio gdje se okupilo više od 500 Olimpijakosovih navijača. Neki su prekardašili sa nekulturnim navijanjem (koje se i ne očekuje na jednoj vaterpolo utakmici), a grčki novinari to objašnjavaju bliskim vezama navijačkih grupa Olimpijakosa i Crvene zvezde koje su navodno i formalno pobratimljene”, rekao je portparol Mladosti Stipe Cigić, a prenosi “Večernji list”.

Olimpijakos, koji je inače prvak Evrope, pobijedio je tim iz Zagreba sa 13:8.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Budimo realni
Gost
Budimo realni

Da li vjerovati da je bas ovako bilo? ! Za vrijedjanje vjerujem ali ovo za pljuvanje tesko. Ako su igraci popljuvani mec je trebao bit prekinut u korist gostiju.

srbIN
Gost
srbIN

braca Grci 💪🇷🇸🇬🇷

zrno krstov
Gost
zrno krstov

Isti ste! Štemovali Vas Turci!

Boris
Gost
Boris

Zrno, Turci su vladali i Hrvatskom, Crnom Gorom, Mađarskom, Slovačkom, Slovenijom, Barijem itd, i skoro dva vijeka. Ako su ikoga štemovali, štemovali su tebe. Evo ti ih Turci po Crnoj Gori, ulažu koliko mogu, a tu su i Katar, UAE, S. Arabija… Kako će tek biti štemovanja u narednom periodu. Bolje se urazumi i prihvati istorijsku realnost da bi otklonili… Više »

Garo
Gost
Garo

Braća u pljuvanju!!!?

Send this to a friend