Vaterpolo

I u sljedećoj godini jurišaćemo na medalje

Sada već tradicionalno nagrada za najbolju mušku selekciju godine završila je u vitrinima Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore, pošto su “ajkule” obilježile i 2018.

Momci Vladimira Gojkovića osvojili su Svjetsku ligu u Budimpešti i bio je to prvi trofej za naš vaterpolo još od 2009. kada je osvojeno isto takmičenje. Uz to bili su i trećeplasirani na Mediteranskim igrama, dok su na Evropskom prvenstvu završili na šestom mjestu.

“Da, bile su tu medalje iz Svjetske lige i Mediteranskih igara Taragoni mislim da je godina je bila uspješna”, rekao je član stručnog štaba reprezentacije Zoran Ivanovski, koji je preuzeo pehar.

Kao i uvijek i nova godina donosi mnogo uzbuđenja kada su u pitanju vaterpolo selekcije Crne Gore.

“Sljedeće godine čeka nas Evropa kup i Svjetsko prvenstvo u Južnoj Koreji. Obaveza svih selekcija, ne samo seniorske, uvijek je borba za medalje” jasan je Ivanovski.

Šta može vaterpolo selekcija da obeća u novoj godini?

“Kao i uvijek da će mo dati maksimum za što bolji rezultat” istakao je asistent Vladimira Gojkovića.

Ajkule posljednjih godina nisu toliko moćne kao ranije očekivano, s obzirom na to da se krenulo u smjenu generacije i podmlađivanje selekcije.

“Da, podmlađen je sastav, ali je naša oba veza da se napravi što bolji rezultat” nema dilemu Ivanovski. “Naša želja kao i želja svih navijača j e medalj a možda j e malo teže doći do nje u ovom momentu, ali obećavam da ćemo maksimalnim trudom, zalaganjem i radom ispuniti očekivanja”.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
m.markobic
Gost
m.markobic

Zaboravite medalje dok je ovaj selektor

Send this to a friend