Vaterpolo

Imamo obavezu protiv nepobjedive Mladosti

Jadran Carine iz Herceg Novog će igrati na fajnal foru Triglav vaterpolo regionalne lige, još se ne zna sa koje pozicije, a dok se čeka završni obračun odabrane četvorke vrijeme je za – derbi.

Derbi regiona!

Učenici Vladimira Gojkovića u 13. kolu A1 grupe Regionalne lige na bazenu Instituta dr Simo Milošević dočekuju zagrebačku Mladost (20.15).

Zagrepčane koji igraju sjajno u aktuelnoj sezoni – lideri su, nemaju nijedan poraz u prvenstvu. A upravo je Mladost jedan od tri poraza nanijela Jadranu u prvom dijelu sezone, pošto je u glavnom gradu Hrvatske bilo 20:15.

“Dosta lako su nas pobijedili u tom prvom meču u sezoni u Zagrebu. Imamo obavezu da to ispravimo”, poručio je trener Jadranaša, Vladimir Gojković, svjestan da naš šampion može sa svakim da igra u Igalu.

“Vjerujemo da kući imamo šanse protiv njih i da možemo da dođemo do bodova, ali svakako moramo biti na najvećem mogućem nivou”, jasan je Gojković, koji je dodao da je ekipa kompletna.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
NIKŠIĆKO
Gost
NIKŠIĆKO

evo igraju Crnogorski i Hrvatski klubovi i niko od igraca ne mora da se pravda koje je nacionalnosti, bar znamo da nije do nas

Send this to a friend