Vaterpolo

Italijani imaju vrhunski tim smatra Lazović

foto: wpolo.me

Crna Gora večeras igra protiv Italije u drugom kolu grupne faze Evropa kupa, a domaćini turnira su favoriti smatra Dejan Lazović.

U pobjedi nad Rusijom na startu Evropa kupa u Palermu, jedan od najboljih bio je golman Lazović. Crna Gora je tim trijumfom od 9:8 napravila veliki korak ka plasmanu na završni turnir.

“Ne bih sebe isticao u prvi plan, najbintije je da smo pobijedili. Znali smo da nas čeka teška utakmica protiv Rusije, jer se radi o odličnoj ekipi. Imaju par vrhunskih igrača, znali smo da neće biti lako, loš početak, ali smo kasnije konsolidovali redove, digli intezitet igre i priveli utakmicu kraju u našu korist. Tom pobjedom primakli smo se završnom turniru Evropa kupa”, kazao je Lazović.

“Ajkule” večeras igraju derbi sa Italijom koja je na startu bila bolja od Njemačke 16:4.

“Italija je u samom vrhu svjetskog vaterpola. Na ovaj turnir su došli u još jačem sastavu jer su doveli Španca Molinu koji je dobio njihovo državljanstvo. Reprezentacija o kojoj sigurno ne treba trošiti riječi, vrhunska. Neće biti lako, favoriti su, ali moramo svi dati maksimum kao protiv Rusije i nadam se najboljem ishodu”, zaključio je golman naše reprezentacije.

Utakmica se igra od 20 sati

Send this to a friend