Vaterpolo

Jadran čeka Partizan, Primorac na teškom ispitu u Dubrovniku

Još jedna runda u Regionalnoj A1 ligi, potom završnica Kupa Crne Gore i 2018. godina kada su u pitanju utakmice biće završena za naše vaterpolo klubove.

Kada je u pitanju regionalno takmičenje Jadran Carine će posljednji meč u godini na svom bazenu odigrati u nekadašnjem klasiku protiv Partizana (20.00), dok Primorac očekuje najteže gostovanje u Gružu protiv moćnog Juga (19.00).

Novljani su i ove sezone u vrhu, a sa pet trijumfa i dva poraza iz prethodnih sedam kola nalaze na diobi trećeg mjesta sa Jugom. A kako mu večeras “na noge dolazi ekipa sa dna tabale i koja ima samo jedan trijumf do sada, jasno je da momci Vladimira Gojkovića imaju dobru šansu za nova tri boda.

“Favoriti smo i to treba da dokažemo u bazenu, poručio je golman Jadrana Slaven Kandić. “Poštujemo protivnika, ali kvalitet je na našoj strani.

Jadran već misli i na završnicu Kupa Crne Gore koji 21. decembra počinje u Nikšiću…

“Želimo da se kroz ovu utakmicu što bolje pripremimo za taj turnir, dodao je Kandić.

Primorac je nešto sporije krenuo, ali je sa dva trijumfa popravio utisak. Za treću pobjedu u A1 ligi danas će mu trebati pravo čudo…

“Igraćemo protiv najbolje ekipe i na najtežem gostovanju, ali igraćemo svom snagom i vidjećemo za koliko će to biti dovoljno jasan je Petar Vico, trener Primorca.

Send this to a friend