Vaterpolo Regionalna A1 liga

Jadran čeka šampiona Srbije, Primorac u Zagrebu, Partizan stiže u Budvu

Vaterpolo svijet i dalje je pod utiscima vrelog januara i Evropskog prvenstva u Budimpešti, ali već je vrijeme za klupske obaveze devetom rundom ovog vikenda nastavlja se Regionalna liga.

Crnogorski prvak Jadran Carine biće domaćin šampionu Srbije Šapcu, Primorac očekuje jedno od najtežih gostovanje kod Mladosti u Zagrebu, dok Budva praktično nema pravo na grešku protiv Partizana na svom bazenu.

Jadran će sa petoricom momaka (Marko Petković, Đuro Radović, Vladan Spaić, Dimitrije Obradović i Petar Tešanović), koji su prije samo šest dana “zagrizli” bronzu sa Evropskog prvenstva, juriti novi trijumf za plej-of A1 lige.

“Pobjedom bismo praktično obezbijedili treće mjesto, iako je jasno da nas čeka teška utakmica. Vjerujem, ipak, da ćemo nakon duge pauze u šampionatu osvojiti nova tri boda”, poručio je Jadranov Danilo Radović.

Na početku sezone mnogi su otpisali Primorac, a tim iz Kotora (iako i dalje bez bazena) možda je i najljepša priča dosadašnjeg dijela prvenstva. Večeras će momci Petra Vica odigrati vjerovatno i najlakši meč s obzirom na to da protiv Mladosti nemaju rezultatski imperativ.

S druge strane, pod imperativom će biti Budva, koja ukoliko želi da krene sa bijegom sa posljednje pozicije, danas mora da slavi. U goste joj dolazi pretposljednji Partizan. A u Regionalnoj A2 ligi Kataro će večeras (20.45h) dočekati Nais.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Veliki mali
Gost
Veliki mali

Ajmo Primorac!!!

Send this to a friend