Vaterpolo

Jadran igra za nadu u plasman na F8

Posljednju utakmicu na svom bazenu u Ligi šampiona Jadran Carine će odigrati danas, a da li će ona biti i posljednja takmičarska ove sezone u eliti momci Vladimira Gojkovića saznaće dan kasnije kada stignu vijesti iz Katalonije.

Vikend odluke je pred Novljanima Jadran bi očekivano trebalo da odradi autsajdera AZC Alfen iz Holandije, a onda da čeka ishod meča koji u nedjelju tačno u podne igraju Sabadelj i Špandau. Ukoliko njemački tim ne slavi, Jadran će imati šansu da u posljednjem kolu trijumfom u Berlinu protiv Špandaua obezbijedi plasman na fajnal-ejt u Đenovi.

Ukoliko, ipak, ekipa našeg trenera Petra Kovačevića slavi u Sabadelju, evropska avantura za momke sa Škvera biće završena i prije posljednjeg kola.

Nadamo se da bi Sabadelj mogao do trijumfa, ali mislim da se Špandau spremao za Špance, a i zna da mu pobjeda sve rješava”, poručio je jedan od aduta Jadrana Vlado Popadić.

O utakmici sa Alfenom, koja je prvobitno trebalo da bude odigrana na Škveru, ali se zbog kvara na postrojenju za zagrijavanje odustalo, Popadić je rekao.

Mislim da će nam to biti odlična prilika da se dodatno spremimo za drugu utakmucu finala prvenstva, ali nije da baš možemo reći da igrači Alfena nisu pozvacaoci vaterpola prije svega jer imaju nekoliko igrača sa ovih prostora”, dodao je Popadić.

Tags
Send this to a friend