Vaterpolo

Jadran piše istoriju u Provansi

Tačno u 20 sati u srcu Provanse počeće da otkucavaju najvažnija 64 minuta u karijarama današnje generacije Jadrana iz Herceg Novog. Možda i istorijska 64 minuta ukoliko momci Vladimira Gojkovića budu pravi u naredna dva meča.

Vrijeme je za finale Evrokupa, vrijeme je za prvi meč između Jadrana i Marseja, vrijeme je da se tim sa Škvera za korak primakne istoriji i prvom evropskom trofeju u svojoj istoriji.

Jadran je već napravio čudo u polufinalu protiv zvijezda mađarskog OSC-a, sada se čini da ima čak i lakšeg rivala, ali je jasno da to neće uticati na motiv i želju crnogorskog prvaka.

“Vidi se veliki motov kod svih da se što bolje pripremimo za finale”, poručio je iz Marseja Gojković, tvorac ovog Jadrana. “U proteklom periodu igrači su zaista radili dobro, a ako budemo bili na nivou na kojem možemo da budemo, vjerujem da imamo šanse da napravimo dobar rezultat”.

Kapiten Marko Petković želi da već u Marseju on i njegovi saigrači budu na najvećem nivou bez obzira što predstoji i revanš. “Jedva čekamo da počne utakmica. Svi želimo da već prvi finalni meč pokaže ono najbolje što Jadran Carine ima”, istakao je Petković.

Sve će u naredna dva meča imati “miris istorije” osjeća to i mladi majstor Đuro Radović.

“Maksimalno smo pripremljeni i samo je potrebno da svi dišemo kao jedan. Mislim da je red da ispišemo istoriju”, jasan je ljevoruki vaterpolista Jadran Carina.

Velika snaga Jadrana biće i centar Vladan Spaić.

“Nadamo se dobrom rezultatu, ali svakako tteba znati da je ovo prvo poluvrijeme i da će se sve odlučivati u revanšu”, smatra Spaić.

Igrao je Jadran već jednom finale nekog evropskog takmičenja. I to najvećeg u Ligi šampiona prije 15 godina. Uz to mnogo pehara krasi trofejnu salu na Škveru, ali jedan sa evropske scene i dalje nedostaje. Čini se da je kucnuo čas da i on stigne u Herceg Novi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
123
Gost
123

Srecno momci,kako god da zavrsite utakmicu ja znam da cete vi dati maksimum,a to vodi uspjehu i zajednickom radovanju!!!

??????
Gost
??????

Smijesno taknicenje, druga liga

Goran
Gost
Goran

Ti igras prvu ligu I to si sigurno vrhunski sportista cim ovako komentarises. Pokrij se po usima, sjedi 1

Send this to a friend