Vaterpolo

Jadran spreman za krunisanje

Sve je spremno za krunisanje novog-starog vladara Crne Gore u vaterpolu. Jadran Carine i Budva u subotu (19.00h) u Igalu će odigrati treći meč finalne serije plej-ofa za šampiona Crne Gore, Novljani vode 2:0 u seriji i prema svemu viđenom, Budvi će za nastavak serije trebati pravo malo čudo…

“Cijele sezone igramo na visokom nivou i mislim da tako treba i da je završimo”, istakao je centar Jadrana Vladan Spaić. “Ako budemo na pravom nivou od prvog do posljednjeg minuta treće utakmice, Budva neće imati čemu da se nada. Želimo još jednom da potvrdimo ko je najbolji u Crnoj Gori i gdje se najbolje radi”.

Aktuelnog trenutka dobro su svjesni i u Budvi…

“Učinićemo sve da produžimo seriju, moramo… Vuče nas sportski motiv”, jasan je Drago Pejaković, trener Budve. “Pitanje je, međutim, koliko je to realno, jer je očigledno da je Jadran bolji i da teško pratimo njegov ritam. Istrošeni smo, ali vjerujem u momke i njihovu želju da pokušaju da ponove igru iz većeg dijela druge utakmice. Moramo da uradimo sve da unesemo neizvjesnost”.

Ukoliko Jadran trijumfuje u ovom meču, osvojiće četvrtu šampionsku krunu zaredom, a sedmu od obnove crnogorske nezavisnosti.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Prešo
Gost
Prešo

Najveće slavlje u Herceg Novom bi bilo da se otvore najmanje dva hotela sa pet zvijezdica. Tu bi mladi našli svoju egzistenciju i poćeli stvarat porodicu. A da li će VK Jadran biti prvi ili drugi a treći ne može biti za nas Novljane nema ama baš nikakvi značaj. U svako slučaju sport je potreban, ali da za godinu dana… Više »

Send this to a friend