Vaterpolo Čestitka

Kapisoda čestitao Vaterpolo savezu

foto: Aleksandra Krupanič

Predsjednik Rukometnog saveza Crne Gore Petar Kapisoda uputio je čestitku igračima, stručnom štabu i rukovodstvu Vaterpolo saveza Crne Gore, povodom velikog uspjeha i osvajanja bronzane medalje na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj.

‘’Naši zlatni momci u Budimpešti su još jednom pokazali kako se predstavlja država na međunarodnoj sceni, u bazenu su se herojski borili protiv svih protivnika, a veliki potencijal i timska igra donijeli su izvanredan rezultat i jedinu medalja koja je nedostajala sa velikih takmičenja. Učinili ste ponosnim svakog iskrenog ljubitelja sporta u našoj državi, jer ste u jakoj konkurenciji, uz spoj mladosti i iskustva, vratili Crnu Goru tamo gdje joj je i mjesto – u vrh evropskog i svjetskog vaterpola. Izdanjima u državi koja je sinonim za svjetski vaterpolo, dali ste primjer i ostalim reprezentativnim selekcijama u kolektivnim sportovima, kako se uprkos maloj bazi i ograničenim kapacitetima, mogu praviti velike stvari.

Peta medalja osvojena na velikim takmičenjima vjerujem, biće lijepa uvertira za ostvarenje još jednog velikog cilja, a to je plasman na Olimpijske igre u Tokiju. I naše rukometašice će krajem marta igrati kvalifikacioni turnir, a vjerujem da ćemo se zajedno radovati istom uspjehu – izborenoj vizi za učešće na najvećoj svjetskoj smotri sportista.

Unaprijed se radujemo narednim uspjesima vaterpolo reprezentacije, uvjereni da će ovaj uspjeh dati zamah razvoju ovog sporta u našoj državi, te da će zlatni momci i dalje biti pravi ambasadori naše države na međunarodnoj sceni‘’, navodi se u čestitki.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sekula nesojski
Gost
Sekula nesojski

Čuješ ovoga pacijenta

Send this to a friend