Vaterpolo

Primorac dobio veliko pojačanje

Miroslav Perković od juče zna na čemu je!

Dobio je u ruke predugovor od Primorca, koji će, kako nam je kazao talentovani vaterpolista, krajem mjeseca početi da isplaćuje obeštećenje Kataru (u nekoliko rata).

Prije šest dana ovaj sedamnaestogodišnjak nije znao u čijoj će kapici nastaviti da gradi karijeru (o čemu je pisala Arena), nakon što se oporavio od mononukleoze. Čitavo ljeto dobijao je ponude od renomiranih klubova, odbijao ih, sa nadom da će se od ove sezone u kapici starijeg kotorskog kluba kroz regionalnu ligu (prije svega) približiti seniorskoj reprezentaciji.

Stvari su, a o čemu je pričao Perković, bile zapele oko obeštećenja.

“Dobio sam predugovor, pogledaćemo ga, i nadam se da ću brzo početi da treniram sa Primorcem. Rečeno mi je da će Kataru prva rata oko obeštećenja da legne u septembru, narednau januaru, onda u martu. Nadam se da će se i to završiti i daje napokon sve gotovo”, kazao je Perković.

Talentovani igrač projektovan je da bude jedan od nosioca igre u mlađoj crnogorskoj selekciji, a nakon Tokija i u Atimu.

Svjestan je sa koliko će se još izazova suočavati tokom karijere. Prvi je uspješno pobijedio.

“Bio sam kod doktora, nalazi su dobri, nadam se da ću za desetak dana početi lagano da treniram, kratko da plivam, za mjesec sa loptom, uz malo tehnike, a tek za mjesec i po bih mogao da igram”.

Primorac je mladom igraču ponudio ugovor na četiri godine.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
ehti
Gost
ehti

Sa srećom!

Send this to a friend