Vaterpolo

Mišić: Velike šanse da se borimo za medalju

Crnogorski vaterpolisti očekivano su osvojili prvo mjesto u grupi i plasirali se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva, a poručuju da ono glavni posao tek počinje.

Nakon pobjede protiv Kazahstana Saša Mišić kaže da se sve dosada urađeno zaboravlja, fokus je na meč sa Grčkom.

“Zaboravljamo i Kanadu, i Brazil i Kazahstan i uz dužno poštovanje svima, došli smo do željenog prvog mjesta, koje se podrazumijevalo i prije samog dolaska u Budimpeštu. Sve to zaboravljamo jer počinje nešto zbog čega smo radili naporno cijelo ljeto. Dolaze Grci, imamo dosta vremena i da se odmorimo i da se pripremimo za tu utakmicu. Vjerujem u tim, i mislim da imamo velike šanse da pobijedimo Grke i da se borimo za jednu od medalja.” – kazao je naš centar.

Slično razmišlja i Bojan Banićević:

“Odigrali smo dobru utakmicu protiv Kazahstana, došli do prvog mjesta u grupi što smo i priželjkivali, tome smo se i nadali jer smo bili favoriti grupe. Uzbudljivo takmičenje za nas mlade, za cijelu ekipu. Spremni smo, pružićemo maksimum to je sigurno, i od nikoga ne strijepimo. Ekipa podiže formu iz meča u meč, i to je najbitnije za nas. Podižemo i samopuzdanje, atmosfera je na visokom nivou, i za sada sve ide kako treba. Sada nas čeka tri dana odmora i priprema, i to će nam dobro priajti. U četvrtfinalu nas čekaju Grci koje odlično poznajemo. Prije Budimpešte smo radili sa njima u Atini, čak smo ih pobijedili na tom turniru. Mlada su ekipi kao i mi, odlična. Jako su brzi. Ako ispunimo sve ono što selektor traži od nas vjerujem da možemo do pobjede.”

Grčka će prije meča sa našim nacionalnim timom mora sjutra veče da izbaci Japan u osmini finala, a veliki je favorit za to.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
E viva
Gost
E viva

Ovo je Srbijaaaaaa ojha milogorci

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Servi najgora izmjesana incestuozna rasa na svijet! Ludilo i patolosko ponasanje na svakome koraku – ograda je zakon ali ne za izbjeglice!!!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Turci servski gubite finale.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ohhhh Turciiiiiii!!! Da vam nije one ciste zalutale crnogorske krvi, nidje bili ka vazda – a sta nikad nije bila uvijek je bilo!!! Crna Gora aleeeeeeeeee!!!!!è

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Bravo Momci!! Za finale protiv hijena turskijeh sto nam plae po primorju, da im se oduzimo za pokradeno zlato u Beogradu!!! Samo hrabro. Sve za Crnu Goru, Crna Gora ni za sto!!!!

Send this to a friend