Vaterpolo

Može li Jadran da pritisne Mladost?

Najteži meč do kraja ligaškog dijela Regionalne A1 lige vaterpoliste Jadrana očekuje večeras (20.15h) protiv imenjaka u Splitu.

U ovom momentu smo ispred njih na tabeli u Regionalnoj ligi, htjeli bismo to da zadržimo. U svakom slučaju, čeka nas težak meč, malo ko može u Splitu da pobijedi, ali ako bismo došli do nivoa igre koji želimo, imaćemo šansu”, poručio je trener Vladimir Gojković.

Njegovi momci odavno su obezbijedili fajnal-for, a teoretski bi do kraja mogli i da zgrabe prvo mjesto pred završni turnir.

Naravno, biće teško, jer lider Mladost na četiri kola do kraja ima isto toliko bodova više od tima sa Škvera i ne baš pretežak raspored.

Novljane do kraja, osim večerašnjeg duela, očekuju još i mečevi sa Mornarom i POŠK-om kući i protiv Partizana na strani. S druge strane, žapci” će na svom bazenu dočekati Partizan i Primorac, dok gostuju kod Mornara i POŠK-a.

U svakom slučaju sve je izvjesnije i mnogo realnije da će rivali u polufinalu fajnal-fora biti Mladost Jadran ST i Jadran Carine Jug.

15. KOLO Večeras: Jadran ST – Jadran HN (20.15h). Subota: Mornar – Mladost (18h), Partizan – Jug (19h), Primorac – Šabac (20.30h), POŠK – C. Zvezda (odloženo).

TABELA: Mladost 37, Jadran HN 33, Jug 32, Jadran ST 28, Mornar 19, Šabac 15, Zvezda 14, Partizan 11, Primorac 10, POŠK 2.

Send this to a friend