Vaterpolo Ima ponudu Primorca

Murišić trenira u Kotoru: Volio bih da se vratim kući, ali ću još malo sačekati

Nikola Murišić “vaga”, ima ponudu da se vrati kući, zvali su ga iz Primorca, a želja je i rumunske Steaue gdje je ostavio snažan utisak prije nego što je navukao kapicu mađarskog Egera.

Crnogorski vaterpolista, koji je pred EP u januaru u Budimpešti bio član nacionalnog tima, trenira u Kotoru, u nadi da će riješiti dugovanja koja mađarski tim ima prema njemu.

“Eger je u lošoj finansijskoj situaciji. Imao sam još sezonu ugovora sa njima, ali se 100 odsto ne vraćam u Mađarsku. U narednim danima očekujem da riješim pitanje oko dugovanja za sezonu koja je završena. U međuvremenu sam dobio poziv od Primorca, a imam dobru opciju da se vratim u Rumuniju. Ali kuća je kuća. Vjerujem u plan Primorca, a nadam se da će ekipa biti kvalitetnija, samim tim konkurentnija. Najviše bih, zaista, volio da se vratim kući, ali još malo da sačekam. Vjerujte mi “lomim” glavu, razmišljam što i kako dalje. Iskreno, najbolje bi bilo da sam ostao u Egeru, ali problemi su veliki i sa njima je završena priča”, rekao je Murišić.

Primorac bi sa Murišićem dobio izuzetnu snagu na poziciji centra. Iskustvo igranja u jakim evropskim klubovima je neprocjenjivo. Sa novim bazenom, euforijom, kakve nigdje nema, sa još nekim pojačanjima Primorac bi bio na pravom putu.

Kad krene vaterpolo onda grad živi za klub. Međutim, još uvijek neke stvari iz prošlosti nijesu sanirane, pa se i u tom dijelu mora malo sačekati. Ali u svakom slučaju otvaranjem bazena Primorac bi dobio puno, najviše zbog djece.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bestije
Gost
Bestije

Muro je dobar momak i sportista,uvjek korektan..nije njegova krivica sto je izbacen iz reprezentacije..Srecno,dje god dalje igrao!

Sasa 1986
Gost
Sasa 1986

Murisic i Pjesivac nasi najbolji sidrasi a tu je i Perkovic za koju godinu

Mislimo
Gost
Mislimo

Ovaj i dalje misli da je bitan haha

Eviva
Gost
Eviva

Ovaj i dalje misli da je bitan haha

Send this to a friend