Vaterpolo Oproštaj Tonija

Noć puna emocija za miljenika Beštija

Na jednoj strani fenomenalni Mađari Gergelji Kiš i Adam Štajnmec, Slovak Juraj Zatovič i domaći heroji Zdravko Radić, Draško i Uglješa Brguljan, Damir Crepulja, Vjeskolav Pasković, Uroš Čučković, Dragan Drašković, Bojan Milošević, kapiten Nebojša Milić.

Na drugoj strani Veljko Uskoković, Ivan Bjelobrković, Aleksandar Ivović, Nenad Vukanić, Mlađan Janović, Damjan Danilović, Dejan Lazović, Filip Klikovac, Kozmin Radu, Uglješa Vukasović, Srđan Barba, Marko Gopčević, Frano Vićan, Ivan Krapić, Nikola Dedović, Saša Mišić, Filip Trajković.

Na klupama Emil Nikolić i Zoran Maslovar, a na tribinama kotorske legende Nikola Janović, Andrija Popović…

Kada na jednom mjestu usred ljetnje pauze, kada su igrači na odmorima, uspiješ da okupiš vaterpolo elitu onda je jasno da si uspio. I da si veliki!

Antonio Toni Petrović oprostio se sinoć na krcatom Ljetnjem bazenu u Kotoru u velikom stilu. Kako je i zaslužio i lokalni heroj.

Simboličnom utakmicom između generacije Primorca koja je 2009. godine osvojila titulu prvaka Evrope i ispisala najljepše stranice crnogorskog klupskog vaterpola i Tonijevih prijatelja, ekipe sastavljene od njegovih bivših saigrača iz reprezentativne i klupske karijere. Toni je, inače, odigrao po poluvrijeme za obje ekipe.

Rezultat je naravno bio apsolutno u drugom planu (15:15) ostaće zapisano da je Kotor vrelog 14. avgusta 2019.godine bio centar vaterpola i mjesto još jedne fešte za pamćenje. Kreirali su je na zaista veličanstven način navijači Primorca popularne Beštije, kao i svi oni koji su sinoć bili dio spektakla pod zidinama Drevnog grada.

“Hvala svima koji su zaslužni za organizaciju, onima koji su uveličali ovaj spektakl. Velika zahvalnost Gradskoj muzici, mojim Kotoranima, sjajnim Beštijama najponosnija sam osoba na planeti”, istakao je legendarni Toni nakon što su mu Beštije spektakularnom bakljadom uljepšale odlazak u penziju.

Zbog obaveza spektakl su propustili Darko Brguljan, Ranko Perović, Vido Lompar, Vladimir Gojković, Anđelo Šetka i Boris Pavlović.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Sunasce
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sunasce
Gost
Sunasce

Tacno tako! Toni je zajedno sa drugovima donio toliko radosti nama Kotoranima i Crnoj Gori, a Kotorani i saigraci pokazali festom koliko ga cijene i vole!

Hvala Toni na svemu!

Send this to a friend