Vaterpolo Jadran i Primorac, večeras od 18 sati, igraju revanš finala Kupa

Novljani na korak od trofeja

Jadran je praktično osigurao prvi trofej u novoj sezoni. Novljani revanš sa Primorcem kod kuće u finalu Kupa dočekaju sa viškom od šest golova iz prvog meča, a gostima je potrebno čudo da nadoknade visoku razliku.

“Očekuje nas revanš i očekujem tešku utakmicu iako imamo veliku prednost iz prvog meča. Mislim da će ključ biti da zaustavimo njihovog centra Miroslava Perkovića i nadam se da ćemo uspjeti u tome i da ćemo pružiti još jednu dobru partiju i osvojiti trofej”, kazao je trener Petar Radanović.

Novljani neće braniti stečenu zalihu, žele sa dvije pobjede da poentiraju i osvoje deseti u nizu Kup trofej.

“Prva utakmica je bila na visokom nivou. Slavili smo sa šest golova, ali nećemo se opustiti, zato što znamo da je Primorc dobra ekipa. Nadamo još jednoj pobjedi i novom Kupu”, poručio je Danilo Radović.

Kotorani su u prvoj utakmici u Budvi bili ravnopravan rival osam minuta. Od 2:2 krenula je serija Jadrana 3:0 nakon prva tri minuta druge četvrtine.

“Odigrali smo prije nekoliko dana sa Jadranom prvi meč sezone, a igraćemo još najmanje pet, šest puta, tako da ne treba padati u očaj. Probaćemo, naravno, danas da pobijedimo i probijemo led. Realno, šest razlike je teško nadoknaditi, posebno sa ove tačke gdje ekipu Jadrana nijesmo dobili sigurno posljednjih sedam godina u zvaničnim utakmica. Tako da se već ulazi u grč, ali probaćemo da odigramo bolje i ostvarimo trijumf. Uvijek sam optmista, a potrebna nam je pobjeda da bi nas krenulo”, kazao je kapiten Primorca Marko Gopčević.

Revanš finala Kupa između Jadrana i Primorca počinje večeras u 18 sati.

Send this to a friend