Vaterpolo

Od nas sve zavisi

Reprezentativac Crne Gore Aleksandar Ivović vjeruje da naš nacionalni tim dobre šanse da eliminiše Hrvatsku u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Barseloni.

“Ajkule” su do plasmana među osam najboljih došli trijumfom nad Rumunijom u osmini, dok su “barakude” osvajanjem prvog mjesta u grupi izborile direktan plasman u četvrtfinale.

“Cijenimo Hrvatsku. Rivalu kao aktuelnom šampionu planete prepuštamo ulogu favorita. Međutim, u pitanju je jedan meč i sve je otvoreno, sve je moguće. Odlučiće nijanse, igra u odbrani, trenutna inspiracija pojedinca. Možemo da igramo protiv Hrvata, kao i protiv bilo koje selekcije na Evropskom prvenstvu. Ono što je jako bitno jeste da u četvrtfinalni duel uđemo maksimalno motivisano i odgovorno, da pružimo maksimum u odbrani i napadu, da se borimo za svaku loptu, za svaki pedalj bazena. Ulog je veliki, pobjeda donosi priliku da se borimo za medalju. Sigurno je pritisak veći na selekciji Hrvatske, ali ponavljam još jednom, nismo i nećemo da gledamo u tuđe dvorište. Od nas i naše igre zavisi da li ćemo se boriti za medalju ili ne”, rekao je Ivović za Sport klub.

Susret Crne Gore i Hrvatske zakazan je sjutra od 20.30 časova.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dukljanin
Gost
Dukljanin

Ko bude Pametni dobice..nadam se da smo mi to

eeee
Gost
eeee

A tu su ka vazda sudije da nas sprijece kad je kriticno bilo da su to Italija, Spanija, Hrvatska ili Srbija. Nebitno. Kad god se rezultat lomi mi ostanemo bez jednog igraca ili nam sviraju prekrsaj u napadu …

Ajkula
Gost
Ajkula

Takoje Leka Hrvati nisu bauk samo jako protiv njih a stose tice Hrvata oni kupuju Spance da im igraju posto znaju da ih Srbija uvjek dobije po 7 8 razlike pace svake godine po jedan stranac da igra . Xaxaxaxaxa EVIVA EVIVA EVIVA MONTENEGRO!!!!!!!!! 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Send this to a friend