Vaterpolo

Premašili smo očekivanja u Ligi šampiona

Trener vaterpolista Jadrana Vladimir Gojković smatra da je njegova ekipa odigrala iznad očekivanja dosadašnji dio Lige šampiona.

Novljani još uvijek imaju teoretske šanse da se domognu fajnl-ejta, ali za tako nešto potrebno im je dosta sreće.

“Trenutno ne zavisi sve od nas. Mi ćemo pobijediti Alfen, ako pristup meču bude na željenom nivou, ali nam treba pomoć Sabadelja, odnosno Špandau ne sme da pobijedi u Španiji da bi u posljednjem kolu mogli da se borimo za plasman na F8. Mada, iskreno i objektivno govoreći već smo premašili sva očekivanja kada je elitno takmičenje u pitanju do kojeg smo došli poslije dvije grupne faze kvalifikacija i baraž mečeva sa Marsejom“, rekao je za Sport Klub Vladimir Gojković i nastavio:

„U ovom trenutku primarni cilj je osvojanje titule i fokus treba usmjeriti na duele sa ekipom Budve. Finalna serija počinje 25. aprila, imamo prednost domaćeg bazena, vjerujem u momke koje vodim, vjerujem da i pored problema sa umorom i povredama možemo da odbranimo tron“.

Domaće prvenstvo osvojiće ekipa koja prva zabilježi tri pobjede u finalnoj seriji, a Jadran je ove sezone već osvojio nacionalni Kup.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mokrine DPS
Gost
Mokrine DPS

Demagog svijetskog glasa…ko i tata mu ,stari vojnici režima…primaju se 2,3 plate ,prodaje se magla itd…

Send this to a friend