Vaterpolo Radovi na bazenu u Kotoru

Primorac i Kataro igraće od sljedeće sezone na rekonstruisanom bazenu

Na kotorskom zatvorenom bazenu završena je rekonstrukcija dimnjaka, kao i keramika u toaletima i svlačionicama.

Kompletirana je kotlarnica i ubrzo se očekuje galanterija za elektroniku i rasvjeta.

“Teško je reći koliko posla je urađeno na samom objektu, međutim, moram da iskažem zadovoljstvo jer se osnovni preduslov za okončanje radova na bazenu polako ispunjava“,  kazao  jepredsjednik Opštine Kotor Željko Aprcović, koji je danas obišao radove na zatvorenom bazenu “Nikša Bućin“.

U toku je montaža stakala na južnoj strani i ukoliko vremenske prilike budu dozvoljavale, biće završena u narednih pet, šest dana. Termotehnika je gotovo završena, a kada se postave stakla sa sjeverne strane bazena, polako će se privoditi kraju radovi unutar same školjke bazena-krenuće postavljanje keramike i podnog grijanja na prostoru koji korespondira sa školjkom. Što se tiče ostalih prostorija na bazenu keramika i moleraj su završeni.

Svjestan da mali broj radnika na bazenu ne uliva povjerenje da će radovi biti završeni krajem ljeta, prvi čovjek Opštine je istakao da je u komunikaciji sa Upravom javnih radova Crne Gore i da će nadležni doći sljedeće sedmice, kako bi precizno dali garancije za okončanje radova u pomenutom roku.

“Rok je probijan zbog različitih objektivnih i subjektivnih razloga, ali, došlo je vrijeme da se radovi privode kraju i ukoliko na gradilištu bude zadovoljavajući broj radnika, za očekivati je da će vaterpolisti narednu sezonu započeti na svom bazenu, ali i da će naši sugrađani moći da koriste bazen radi plivanja i rekreacije“, istakao je Aprcović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Crnogorka
Gost
Crnogorka

Naravno da hoce! Kotor je ozivio u posljednjih 10 mjeseci, sve obecano su nam do sad ispunili, a koliko vidim jos puno toga ce se raditi i uraditi. Bravo za predsjednika svih gradjana Kotora Zeljka Aprcovica!

Kox
Gost
Kox

Bilo bi zaista sramota da još jednu zimu vaterpolisti putuju za Budvu da bi trenirali. Vrijeme je više da se završi.

Bokolo
Gost
Bokolo

Aki, Aki, ako ne zavrse bazen gubis na izborima.

KOTOR
Gost
KOTOR

Ako bude gotov do Septembra bit će čudo!
Najneurednije gradilište u cg!

Send this to a friend