Vaterpolo Mladi vaterpolista preminuo u 30. godini

Primorac se oprostio od Krivokapića: Bio je uzor mlađim generacijama…

Povodom smrti bivšeg igrača Primorca Borisa Krivokapića, oglasio se i njegov nekadašnji klub, koji je u saopštenju istakao da je ostavio dubok trag u redovima Kotorana i bio uzor mlađim generacijama.

Nekadašnji golman izgubio je borbu sa bolešću, danas u 30. godini.

“Iako smo bili svjesni teške životne borbe, nadali smo se i vjerovali da će Boris svojim sportskim duhom, životnom energijom i mladošću, iz nje izaći kao pobjednik. Nažalost nije uspio. Bio je talentovan vaterpolista, primjeran drug i požrtvovan saigrač. Godine mladosti proveo je Primorcu i ostavio dubok i neizbristiv trag na sve nas koji smo ga poznavali. Bio je uzor mlađim generacijama u bazenu i van njega. Ponosni što je godinama bio dio našeg kluba i naših života, čuvaćemo ga od zaborava”, ističe se u saopštenju Primorca.

Boris Krivokapić je rođen 08.11.1990. godine, a kao golman Primorca bio je dio reprezentacije Crne Gore koja je osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Istanbulu 2008. godine za igrače do 19 godina, a godinu kasnije osvojio je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Hanji (Grčka) u kategoriji vaterpolista do 20 godina.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cika miki
Gost
Cika miki

ISKRENO SAUCESCE PORODICI

Bestije Kotor
Gost
Bestije Kotor

Zivis vjecno u nasim srcima!

Stano
Gost
Stano

Laka mu crna zemlja greota tek je poceo da zivi

BGD
Gost
BGD

Au mlad covek,tuga velika.Saucesce porodici.

Send this to a friend