Vaterpolo

Priveden četvrti napadač na vaterpoliste Crvene zvezde

Hrvatska policija privela i četvrtog osumnjičenog za napad na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu, javio je Dalmatinski portal.

Priveden je 22-godišnjak iz Solina koji će poslije ispitivanja biti predat pritvorskom nadzorniku. On će najvjerovatnije sjutra biti ispitan u splitskom tužilaštvu.

Zbog subotnjeg napada na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu uhapšena su trojica od petorice napadača.

Istražni sudija Županijskog suda u Splitu odredio je u ponedjeljak jednomjesečni pritvor dvojici 25-godišnjaka, dok je 23-godišnjak pušten da se brani sa slobode.

Pritvor je odredjen na predlog splitskog Državnog tužilaštva koje je otvorilo istragu protiv trojice uhapšenih zbog sumnje da su počinili krivična djela nanonošenja teških fizičkih povreda u pokušaju i razbojništva.

“Postoji osnovana sumnja da su osumnjičeni 9. februara 2019. oko 13.35 sati u Splitu postupali zajednički i dogovorno na način da su u ugostiteljskom objektu pristupili trojici mladića i zbog izrazite netrpeljivosti prema osobama druge nacionalnosti više ih puta udarali šakama i nogama te palicama i drugim neutvrdjenim predmetima po tijelu nazivajući ih pogrdnim imenima”, navelo je tužilaštvo.

Dvojica napadnutih vaterpolista uspela su da pobjegnu, dok se treći spasio skokom u more.

Treći, koji je skočio u more je crnogorski golman Aleksandro Kralj.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pol
Gost
Pol

Najjaci je ovaj golman bio.Kad je vidio da je frka izdao drugove povikujuci da je on crnogorac,mislio to ce ga spasiti.Pa na kraju on najvise popi batina od bratskih mu hrvata.Hahhaha..

Serdar Krsto
Gost
Serdar Krsto

E budalo

Pol
Gost
Pol

Serdar Jole..ne mlati!I ti si nrki hrabar lik

One_Gorke_Suze
Gost
One_Gorke_Suze

Idiote…ne mlati !!!!

Send this to a friend