Vaterpolo Hrvatski stručnjak možda promijeni sredinu

Sandro Sukno na meti Jadrana

Trener Sandro Sukno radi odličan posao sa Primorcem. Tim je preporođen, a kvalitetno vođenje ekipe odrazilo se na plasman Kotorana u Evro kupu gdje su dogurali do osmine finala (zaustavljeni od Solnoka).

Kotorski tim će sjutra sa Jadranom otvariti finalnu seriju plej-ofa, sa željom da ponovi kvalitetne partije iz regularnog dijela šampionata.

Odličan i to prvi samostalan rad hrvatskog stručnjaka sa ekipom nije ostao nezapažen. Sukno je na meti splitskog Jadrana, koji se pojačava i po svemu sudeći biće snažan rival neprikosnovenoj zagrebačkoj Mladosti i Jugu iz Dubrovnika. Potpisivanjem Nikše Dobuda, bivši evropski prvak iz Splita poslao je snažan signal da želi da sastavi jaku ekipu, koja će se boriti za trofeje. Luka Bukić i Konstantin Kharkov (iz Mladosti) blizu su potpisivanja ugovora sa Jadranom, dok je Sukno, jedan od vodećih kandidata za novog trenera.

Hrvatski stručnjak, nezvanično saznajemo, zadovoljan je u Primorcu i ima želju da ostane, ali dalja saradnja zavisiće od faktora kako će klub funkcionisati u budućnosti.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Muo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Muo
Gost
Muo

Evo vam ga odmah,ako treba i doplata!
Nije gori trener dolazio u Kotor!
Prosute 4000€ mjesečno!

Send this to a friend