Vaterpolo Sponzorstvo

Savana i VPSCG produžili saradnju

foto: Đorđe Cmiljanić

Vaterpolo plivački savez Crne Gore (VPSCG) i kompanija Savana potpisali su novi sponzorski ugovor. Saradnju, započetu prošle godine, ozvaničili su predsjednik VPSCG, Đuro Marić i vlasnik Savane, Veselin Mijač.

Mijač je, nakon potpisivanja ugovora, kazao da je srećan što kompanija na čijem je čelu može da pruži doprinos Vaterpolo plivačkom savezu.

“Ubijeđen sam da će ovaj put naš tim osvojiti olimpijsku medalju, nadam se onu što najviše svjetli. Želim momcima da se zahvalim za dobre igre i borbenost”, kazao je Mijač.

Predsjednik Marić, zahvalio se kompaniji Savana i vlasniku Mijaču jer duži niz godina, u kontinuitetu, pružaju podršku Savezu.

“Kompanija Savana na taj način pokazuje društvenu odgovornost i to je poseban akcenat na kojem se zahvaljujemo. Nemamo baš veliki broj velikih komapnija koje su spremne da se odazovu i da pomognu, ali vjerujem da će se nakon OI broj značajno povećati”, rekao je Marić.

On je vaterpolistima poželio srećan odlazak i puno zdravlja.

“Ne sumnjam u želju, energiju i spremnost da se bore i vjerujem da ćemo po povratku iz Tokija biti u prilici da se nađemo u dobrom raspoloženju”, poručio je Marić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
DDDD
Gost
DDDD

Bravo za Mijača i Savanu …

Send this to a friend