Vaterpolo

Sraman potez Pro Reka: Italijani otpustili Sandra Sukna zbog problema sa srcem

Višestruki evropski prvak Pro Reko je uručio otkaz zvanično najboljem vaterpolisti svijeta Sandru Suknu.

Razlog nije Suknovo nesportsko ponašanje ili nezadovoljstvo njegovim učinkom, već činjenica da ima urođenu srčanu manu i što mu je nastavak karijere pod znakom pitanja.

Hrvatskom reprezentativcu su u oktobru prošle godine otkrivenu srčani problemi, nakon čega je na preporuku ljekara odlučio da završi sezonu.

I kada se očekivala puna podrška od strane italijanskog kluba, Pro Reko je povukao nepopularan potez i rasknuo ugovor sa Suknom.

Jedan od mnogih koji su osudili takav stav osmostrukog pobjednika Lige šampiona bio je i selektor aktuelnih svjetskih prvaka Ivica Tucak.

“Ne usuđujem se da dajem lekcije bilo kome, ali potez Pro Reka u najmanju ruku mogu da ocijenim kao nečovječan. To ide njima na dušu, to je njihova stvar”.

Podsjetimo, kapicu Pro Reka nosi crnogorski reprezentativac Aleksandar Ivović.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Realno
Gost
Realno

A ne no će ga puštit da umre na utakmicu, pa da ih izviču ka nehumane.

Sportista
Gost
Sportista

Sramota umjesto da su srećni sto je takav majstor igrao za njih i da ga ispoštuju kako zaslužuje došlo je vrjeme da se danas ne treba nicemu čuditi a njemu želim da brzo ozdravi

Animus
Gost
Animus

Ne igra gratis za Reko, potez je ocekivan, ukoliko igrac nema neku klauzulu osiguranja i sl…zao mi je Sukna, al zivot je takav.
Nije mi jasno da mladi igraci ne osiguraju sebe, od para koje zaradjuju, da ne misle na buducnost…u fudbalu klubovi mogu osigurati igraca za slucaj prekida karijere uslijed povrijede ili zdravstvenih tegoba.

Send this to a friend