Vaterpolo Odluka pada danas

Stručni savjet (ni)je uz Gojkovića

foto: wpolo.me

Svjetsko prvenstvo u Kvangdžuu i razočaravajuće deseto mjesto “ajkula” već su prošlost, a danas će Stručni savjet Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore dati mišljenje o radu selektora Vladimira Gojkovića na dnevnom redu će se razmatrati i izvještaji svih ostalih selekcija.

Nakon Stručnog savjeta u narednim danima zasijedaće i Upravni odbor VPSCG, koji će razmatrati mišljenje ovog tijela i koji će donijeti konačnu odluku o sudbini selektora vaterpolista Crne Gore.

Kada je u pitanju Stručni savjet, kako saznaju Dnevne novine, podijeljena su mišljenja da li Gojković treba i dalje da vodi “ajkule”, ali trebalo bi da nekada maestralni vaterpolista dobije podršku i Stručnog savjeta, a što je, ipak, važnije i kasnije Upravnog odbora.

Vladimir Gojković je selektor Crne Gore od jeseni 2015. Na svom prvom takmičenju (EP 2016. u Beogradu) osvojio je srebrnu medalju, da bi pola godine kasnije bio četvrtpolasirani na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Nakon toga krenuo je sa podmlađivanjem selekcije, pa su rezultati na dva najjača takmičenja očekivano i izostali peto mjesto na Svjetskom prvenstvu 2017. u Budimpešti, šesto na Evropskom u Barseloni 2018. i deseto ovog ljeta na Munidjalu u Kvangdžuu. Tokom ljeta 2018. Crna Gora je sa njim na čelu osvojila Svjetsku ligu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ivo
Gost
Ivo

Vratite petra porobica za selektora reprezentacije

Boka
Gost
Boka

Pa jel mu opravdanje podmladjivanje selekcije??? A njegovo ne pricanje sa pola igraca koji su tacno izmedju godista Ivovica i godista Pjesivca??? Dje je tu Darko Brguljan koji bi mogao da iznese gijelu utakmicu??? Ovo su pitanja al bas za strucni savjet al ne onih koji au prvi put posli na vaterpolo utakmicu prije 5 godina vec ko se razumije!… Više »

Misko
Gost
Misko

A dosta vise Gojakovića… hvala mu i ajde pomalo…

Send this to a friend