Vaterpolo

Svi koji misle da će biti lako u Rumuniji su u zabludi

Ukropina, foto: wpolo.me

Talentovani vaterpolista Crne Gore Aleksa Ukorpina smatra da je ekipa u susretu sa Srbijom dala svoj maksimum i zasluženo došla do slavlja.

“Ajkule” su pobjedom 11:8 došle u situaciju da u posljednjem kolu protiv Rumunije jure ubjedljiv trijumf koji otvara vrata finalnog turnira Svjetske lige.

“Naredujemo iz dana u dan, iz utakmice u utakmicu i to je najvažnije. Meč sa Srbijom smo već zaboravili. Nismo još uvijek na finalnom turniru Svjetske lige. Svi koji misle da će biti lako stići do ubjedljive pobjede nad Rumunijom su u zabludi”, rekao je Ukropina za Sport Klub i nastavio:

“Sada je fokus na finalnom turniru Kupa Evrope, koje je veoma teško i naporno takmičenje. Idemo sa ciljem da ostvarimo što bolji plasman. Rivali u grupi su nam Srbija, Francuska i domaćin Hrvatska. U drugoj grupi su Italija, Mađarska, Španija i Grčka. Raspored je zgusnut, utakmice se igraju dan za danom. Naš cilj je pružimo maksimum i da osvarimo napredak, da nastavimo putem ka primarnom cilju, a to je Evropsko prvenstvo koje nas očekuje ove godine u Barseloni.”

Finalni turnir Kupa Evrope igra se od 5. do 8. aprila u Rijeci.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
jovica
Gost
jovica

Bravo držte gaće crnogorci
polako biće to dobro

Send this to a friend