Vaterpolo Kotorani se okreću domaćem kadru

Ukropina, Murišić i Kriještorac na meti Primorca

Primorac se polako budi. Nakon što je crnogorski vaterpolo tim pokazao interesovanje da dovede trenera Sandra Sukna, nezvanično saznajemo da je na putu da angažuje neke od bivšh igrača, ali i crnogorskog reprezentativca.

Kotorski klub ima dobru ideju da vrati naše igrače, a koliko je realno, pokazaće vrijeme.

Uglavnom, na meti nekadašnjeg prvaka Evrope su reprezentativac Aleksa Ukropina (ima ponude još iz Francuske i Rumunije), koji je od prije mjesec i po bez kluba, jer je OSC raspustio strance, a na listi želja je centar Nikola Murišić iz Egera (bio član reprezentacije do januara kada je kazao da više neće nastupati dok je Gojkovoć selektor) i Dimitrije Kriještorac, povremeni reprezentativac, iz Miškolca.

Lako bi moglo da se desi da neko od ovih igrača pojača kotorski klub, čiji je vlasnik u novembru 2019. postala opština Kotor, ali još uvijek nije dobio zvanično novo rukovodstvo.

Od ranije je poznato da će Mlađan Janović biti postavljen za predsjednika, a Antonio Petrović za sportskog direktora nekadašnjeg šampiona Evrope.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Water
Gost
Water

Ajmo nešto da radimo da se vratimo na pravi put
Dosta nam je Komšija da uzmemo primat CG pa idemo redom!!!!

Bijela
Gost
Bijela

Gojkovicu su preci centri koje on forsira,nego ovi malo iskusniji..nepravda svakoga boli!

Igi
Gost
Igi

Tucak i Savić zovu igrača i igrača na pripreme i nikad se ne zna ko će ući u sastav. Vazda postoji ta zdrava konkurencija. Kod nas ko udje u sastav, taj zacementira mjesto do penzije. Pod uslovom da bude poslušnik. Ako nije, za njega nema mjesta! Pa onda cudjenje zašto neko igra za tudju reprezentaciju!

Boka
Gost
Boka

Šta će Primorcu Kriještorac? Kad ga šutnu iz nekog kluba vraća se doma gdje misli da ga uvijek čeka mjesto u ekipi. Ovi momci iz prvog tima su izborili opstanak u ligi i trebalo ih podržati u daljem radu.

KOTOR
Gost
KOTOR

Slažem se!

Petar
Gost
Petar

Politika je čudo. Koliko je samo mladih talenata godinama unazad uništeno zbog politike kluba koja se godina vodila na pogrešnim osnovama. Uostalom istorija pokazje svoje… Koliko je samo njih postiglo uspjehe u karijeri u svojim matičnim klubovima… Svi su morali da odu negdje da bi mogli da igraju i onda se “navodno” vraćali po stare dane matični klub. A gdje… Više »

Igi
Gost
Igi

Tako je, Petre! Da u sportu treba veza i ledja da imaš je poražavajuće. A stimulans koji savez daje, na koji način, kome i kako, feljtoni bi se mogli napisati.

Send this to a friend