Vaterpolo Stručni savjet VPSCG održao sjednicu

UO odlučuje o Gojkoviću, očekuje se da ostane na kormilu ajkula

Očekivan epilog kada se zna da konačnu odluku o statusu selektora vaterpolo reprezentacije Crne Gore donosi Upravni odbor.

Stručni savjet Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore juče je održao sjednicu na kojoj je trebalo da iznese mišljenje o statusu selektora “ajkula Vladimira Gojkovića, ali na kraju se dogodilo ono što je i moglo da se nasluti Stručni savjet je prepustio Upravnom odboru VPSCG da odluči da li će Gojković i dalje voditi našu vaterpolo selekciju.

Sjednica Upravnog odbora na kojoj će i konačno biti riješen status selektora održaće se tokom ovog mjeseca.

Očekuje se da Gojković dobiti podršku i da će Crnu Goru voditi na januarskom Evropskom prvenstvu u Budimpešti.

Inače, Stručni savjet je tokom jučerašnje sjednice razmatrao i izvještaje svih pet nacionalnih selekcija.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bokelj
Gost
Bokelj

Trose se resursi ostali od Jugoslavije,sve manje ih je ,a time i rezultata

Budimo realni
Gost
Budimo realni

2006. u Malagi smo uzeli zlato i nastavili nekoliko godina u jakom ritmu pa se narod navikao na medalje. Ljudi zaboravljaju da smo tad imali tri jaka kluba, a danas samo Jadran. Budva je prsla(tu nije kriv Gojković), nesrećni Primorac se batrga bez bazena i normalnih uslova za rad(tu takođe nije kriv Gojković), a Jadran je nedovoljan da popuni reprezentaciju… Više »

Kotor
Gost
Kotor

A Cattaro,njega ne racunas? A zamisli,Cattaro je osvojio LEN KUP a Jadran nije… a ko god da dodje na celo reprezentacije bice sabotiran od onih drugih…. tu praksu je uveo bas Gojkovic kad su smjenjivali Capra… karma je cudo Gojkovicu…

Boka
Gost
Boka

Zasto se javno ne izjasne ovi iz strucnog savjeta? Da cujemo njihove argumente sto ga nisu smjenili??? Ovo je bruka i sramota za nas vaterpolo,Capra ste makli jer je bio 5?! A ovoga strucnjaka ni poslije zlatnog 10 mjesta ne micete??? Samo ne znam kako Gojkovica nije blam poslije svega ovog i kad vidi da ga niko ne zeli za… Više »

kuč
Gost
kuč

a što da ga nagarade za neuspjeh . Ostavke i put pod noge ,svi koji ga podržavaju .

Primorci
Gost
Primorci

Gojkovic treba da povuče pravi potez i ponudi ostavku,pa da stručni savjet o tome raspravlja!
Loše savjetnike ima,ruše mu imidž !

Jjjj
Gost
Jjjj

Čapro, od blata ćemo te praviti!

Simo
Gost
Simo

Gojkovic treba da ode. Konfliktan i nedorastao za selektora potreban nov trener. Šp

Patrolne sape
Gost
Patrolne sape

Opet vaterpolo ne treba gledat onda

pero
Gost
pero

znači selektora bira i smjenjuje UO koji ne zna ništa ili malo o vaterpolu a STRUČNI SAVJET koji bi trebalo da zna vaterpolo čita izviještaje , i onda se čudimo što nemamo uspijeh . Ispravite me ako sam nešto pogrešno shvatio . Blago nama mi smo sebi najveći protivnici .

Maksuzija
Gost
Maksuzija

Vala Gojkoviću kao igrača sam te veoma poštovao, kao trener se nisi snašao ali nebitno, probao si. Ali ako posle svega ostaneš i ne pružiš šansu nekom drugom onda neka ti je na obraz…

Mima
Gost
Mima

Je li ovo realno,pa neka odma bazene napune sa betonom. Ovo je sprdanje sa sportom i sa navijacima. Sta treba jos da uradi ovaj kvazi strucnjak da ga smijenite. A o tome kakav je covjek najbolje govori to sto nije sam podnio ostavku poslije serije neuspjeha.

suzavac
Gost
suzavac

A neka ide, nije nam iz oka ispao. Ajde više, niđe rezultata.

Misko
Gost
Misko

A mičite ga vise…

Realno
Gost
Realno

Gojković je vrhuski čovjek, ali nije za trenera.

Send this to a friend