Vaterpolo

Pijetlović: Grci favoriti protiv Crne Gore

Duško Pijetlović

Vaterpolista Srbije Duško Pijetlović dao je prognozu četvrtfinalnih mečeva Svjetskog prvenstva u Budimpešti i tom prilikom kazao da je Grčka favorit protiv Crne Gore.

“Mislim da su Grci u boljoj poziciji od Crne Gore, koja ima veliku promjenu generacija”, istakao je Pijetlović, a osvrnuo se i na ostale borbe za ulazak u polufinale.

“Rusi su me iznenadili i to me raduje jer imaju veliki potencijal, potencijal prave moćne ekipe. Protiv Mađara, međutim, ovdje nemaju šta da traže. Španija će tek da raste. Hrvati su kvalitetniji, imaju bolju igru a zna se kakav lobi i kakvo suđenje imaju Italijani”, dodao je najbolji vaterpolista Evrope 2015. godine.

Selekcija Srbije za rivala ima Asutraliju.

“Fizički sigurno jako težak. Oni su uvijek najpripremljeniji na prvenstvu. Ali, očekujem pobjedu. Htjeli smo ili Australiju ili Kanadu, kako bismo na lakši način stigli do polufinala. Vjerujem da je hladna glava bitna. Nije do sada bilo lako, ali je ranijih godina bilo teže. Rasterećeni smo, nema problema u igri i sve nam prija”, zaključio je Pijetlović.

Raspored četvrtfinala:

14:50  Crna Gora – Grčka

16:10  Srbija – Australija

20:30  Mađarska – Rusija

22:00  Hrvatska – Italija

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
BIBA
Gost
BIBA

Pijetlivic je nazalost u pravu

JUK!!!
Gost
JUK!!!

Kakav lobi i sudjenje imaju Italijani ? Srbija nema ? Pokazalo je sve finale Crna Gora – srbija 2016 u areni… gol Radovića ponisten – postoje elementi da gol bude poništen, radi se o takozv ( ispada mu lopta, opet je uzima i daje gol) i to je protiv pravila. Ipak, ono to se dešava nakon toga je neregularno –… Više »

NoviHN
Gost
NoviHN

hahahahahahah

PG_man
Gost
PG_man

Aj svoga posla, Kokotovicu…

Kapetan Leši
Gost
Kapetan Leši

Koga interesuje sto kaze covjek koji je prezime dobio po petlu(citaj kokotu)!!

Boka
Gost
Boka

Sto nas briga sto kaze Pijetlovic..svim srcem sam uz nase momke!

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Ja vjerujem u nase momke i ocekujem da na najbolji moguci nacin demantuju Kokotovica.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Koga Intetesuje LAZ,Grci su naši prijatelji Al cemo ih STUC!!

Send this to a friend