Vaterpolo Saopštenje kotorskog kluba

VK Primorac: Navijači Partizana nisu došli da dostojanstveno i srčano bodre svoj klub

Povodom nemilih scena u Budvi, a koje su uoči utakmice Primorca i Partizana izazvali navijači gostujuće ekipe, saopštenjem za javnost oglasio se i kotorski klub.

“Vaterpolo klub Primorac najoštrije osuđuje huligansko ponašanje navijača Partizana, koji na sportsko borilište nisu došli da dostojanstveno i srčano bodre svoj klub, već očigledno sa namjerom da onemoguće odigravanje utakmice”, navodi se u saopštenju crnogorskog predstavnika.

<<<Vandalizam u Budvi: Huliganstvo navijača Partizana, privedeno 25 osoba, povrijeđen policajac<<<

Iz Primorca navode da su kao domaćini učinili sve da obezbijede uslove za fer i bezbjedno odigravanje utakmice.

“Nažalost, svjedočili smo nemilim događajima kojima nije mjesto na sportskim borilištima. Očekujemo da će njihovi akteri biti procesuirani po Zakonu, te da ubuduće na sportskim priredbama nećemo svjedočiti ovakvim scenama”.

Zbog bacanja suzavca, meč će se odigrati danas od 18 časova i to bez prisustva publike.

“Odluka Povjerenstva Regionalne lige da se utakmica odigra naknadno bez prisustva navijača šteti najviše našem klubu i igračima, koji će, ne svojim krivicom, odlučujuću utakmicu odigrati bez izuzetno važne podrške navijača!

Pod jakim uticajem događaja sa bazena SRC Budva i emotivnim nabojem, nadamo se da vaterpolo sport neće postati talac onih koje samo uslovno možemo nazvati ‘navijačima'”, stoji u saopštenju Primorca.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
KOTOR
Gost
KOTOR

10-9
Eto im!!!!!!!

MILA
Gost
MILA

Policija nije im trebala dozvoliti ulazak u Crnoj Gori i od ovoga nebo bilo.ništa a sad nek.ih ne puštaju nego naplatiti svu štetu i proćerati i.zabraniti ulazak u Crnu Goru

Cika miki
Gost
Cika miki

Ovo je maslo pipuna i vojvode, oni su sa navijacima u beograd gadjali zastavu cg, ja kao ja pipune i vojvoda od sablje ne garantujem ti bezbjednost nece ti pomoc ni onaj velikih guzica sto te cuva

Jelena
Gost
Jelena

Instrumenti srbski ,došli da ruše državu i Crnogorski sport. Sve ih precerati van granice!

crnogorka
Gost
crnogorka

pretpljen strah, dusevne boli, strah za vlastiti zivot, steta za klub i bazen, sve naplatiti trostruko, ima Srbija para pa kad salje srbima danas ruse sad neka plati sto su njeni placenici ucinjeli nasoj djeci i nasim gradjanima

Surova realnost
Gost
Surova realnost

Navijačke grupe su instrument političara, a ovakvo ponašanje jasno iskazuje njihov cilj i stav onoga ko ih šalje i odakle dolaze… Te huligane doooobro da zapamte….

Bojan
Gost
Bojan

Postoje ljudi koji ovo opravdavaju……

PG081
Gost
PG081

nema vecih paljevina od domacih grobara i delija… vide bg jednom u 10 godina pa se napale kad im klub dodje u njihovo malo misto i na kuglanje idu da navijaju

Vele
Gost
Vele

To su indijanci koji su dobili instrukcije iz Beograda pa su cak i djecu od 7 godina sto treniraju napala. Doslo je nas iz Kotora 700,800 niko nije problem napravio a ovih 120 huligana haos. Bitno da su vikali ne damo svetinje i pjevali o Kosovu blago im u pamet.

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Zabrana ulaska u CG na 10 god svima,novcano kazniti i deportovati

zoka
Gost
zoka

VELE,NAS KOJI VOLIMO VATERPOLO I NAVIJAMO ZA REPREZENTACIJU CRNE GORE,(JA LIČNO I ZA PRIMORAC I KATARO) ZABRINJAVA DA HIMNU CRNE GORE NE PJEVA SELEKTROR GOJKOVIĆ,ČLANOVI STRUČNOG ŠTABA I 90% REPREZENTATIVACA.

Analiticar
Gost
Analiticar

Nisu ti oni pjevaci no igraci

Rip Kirbi
Gost
Rip Kirbi

Tako je. A Gojke je nosio bademantil sa kapom na glavu na intoniranje crnogorske himne!

Tik Tak
Gost
Tik Tak

Vidjeh da hulugani u fudbalu prave svasta, ali navijaci vaterpola da se ovako ponasaju nema nidje na svijet! Dosli su sa instrukcijama da prave nerede.samo sto im ovo nijesu 90te, sad svak s telefonom moze da snimi sto se stvarno desavalo, a na to nijesu racunali.

Dejo
Gost
Dejo

Po bubrega’ da zapamte!

marius
Gost
marius

Vučić je “delija”, a Irinej “grobar”. Ne zna se koji je od kojega gori.

Krsto
Gost
Krsto

Kad naprave problem u Bg onda su huligani. A za ovo kod nas, na srb. portalima pisu ” udar na Srbe”. Srecom, cetvrtkom i nedjeljom vidim da ih je sve manje koji se loze na to.

Niksic
Gost
Niksic

Ovo su izazvali ove ristove litonje

sused
Gost
sused

treba nasoj policiji dati ovlascenja i dobre palice-pendreke pa da vidis kako se resavaju problemi

Bajica
Gost
Bajica

VK primorac vodi muz od bosancice, sto li oni to tako cijene 😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Jupiler
Gost
Jupiler

Iz Srbije doći a biti normalan hheheh ne ide zajedno to je njima u genima da Ruse i unište sve sto vide i poslije su oni ugroženi .

Lala
Gost
Lala

Pa kad ti tako nevaljaju Srbi, što vas tolko ima u Srbiji. Sram te bilo da tako nešto izjaviš i da ceo narod izjednačavaš sa par “navijača”. Pa šta onda mi treba da kažemo da ste vi okupirali Srbiju, kolko vas ima ovde i niko vas nedira i nevređa.

Bokelj
Gost
Bokelj

Milovi botovi

Vele
Gost
Vele

Pa tebi je svako bot ko nije srpski huligan nek ti Bog vrati pa tvoju djecu ovako da napadnu neki indijanci da vidimo dal ce ti onda biti botova i Mila.

111111111
Gost
111111111

Ovo je bila izvidnica za nesto drugo !!!

Na baterije
Gost
Na baterije

Oni su zavrsili ono zasto su bili placeni boli njih uvo za utakmicu i bodrenje

Mrgud
Gost
Mrgud

Mislili su da poslušaju Štrumfa.

KOTOR
Gost
KOTOR

Dobro saopstenje,hvala Bogu da je uprava Primorca počela nešto da radi!

Igipop
Gost
Igipop

A što imaju igrači Primorca od toga??? Jesu li njihovi navijači napravili nered? Je li uprava ulozila prigovor za utakmicu bez publike? Sramota!!!

Vaterpolo
Gost
Vaterpolo

A ko je u upravi Primorca???

GeNiJe
Gost
GeNiJe

Irinejovi vojnici.ciljano su došli da naprave nered!

083zxc
Gost
083zxc

Testiraju snagu države.

RofZ
Gost
RofZ

Primorac je, nažalost, gost u Budvi. Da su igrali dje su domaćini, u Kotoru, da je sreće u novoj dvorani koja priliči jednoj instituciji kao što je primorac, vidjeli bi što bi neki miševi smjeli da vam prave probleme

lideri
Gost
lideri

Pa je li ti moj grad još kriv što Primorcu ustupa bazen za trening i utakmice? Što još treba da radimo da bi ti rekao makar hvala? A kakvom vas institucijom smatra vaš rođeni grad Kotor i vaša uprava kluba, vidimo svi po tome u kakvom je stanju vaš bazen i koliko godina to traje. Ne znam kako Kotor i… Više »

Kotor
Gost
Kotor

@lideri mislim da bi vi zadnji bili koji bi smeli nesto reci za Primorac i Kotor pa Budvanska djeca su 15 godina trenirali u Kotoru. Mora da si neko djete pa ne znas kako stvari stoje. Ne moze se Budva oduziti Kotoru i Promorcu ni za 10 godina jos tako da cuti bolje ti je.

Ratko
Gost
Ratko

Brzo ce se igrati u bazenu u Kotoru, vecvse uveliko radi na njemu, pozdrav za navijace Evropskog Sampiona iz Spanije💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Skaljari
Gost
Skaljari

U Kotoru su uvijek bili manjina i Delije i Grobari. Dobijali su batine milon puta jer Kotorani se uvjek slozno drze bilo koje vjere i nacije da su tako ce biti i ubuduce.

Send this to a friend