Vaterpolo

VPSCG i CEDIS nastavili saradnju

Vaterpolo i plivački savez Crne Gore (VPSCG) i Crnogorski elektrodistributivni sistem (CEDIS) nastavili su saradnju koja traje od 2016. godine.

Novi ugovor o sponzorstvu u prostorijama VPSCG u Podgorici potpisali su direktor VPSCG Radovan Milinić i izvršni direktor kompanije CEDIS Zoran Đukanović.

Direktor VPSCG Radovan Milinić je kazao da će sa ovom podrškom CEDIS-a biti puno lakše isplanirati uobičajeno opsežne pripreme, ne samo ,,A” reprezentacije za Tokio i Tbilisi, u kojem treba da se održi Finalni turnir Svjetske lige krajem juna, već i naših ostalih reprezentativnih selekcija, kojih u našem Savezu nije mali broj.

“Crnogorski elektrodistributivni sistem je od samog osnivanja, odnosno od 2016. godine bez prekida u pulu sponzora našeg Saveza. Period saradnje koji je iza nas, jasno pokazuje da je ista bila na obostrano zadovoljstvo, pa mi ostaje samo da poželim da se saradnja nastavi i u dugom nizu godina pred nama. Ne sumnjam da će CEDIS kao društveno odgovorna i uspješna kompanija ostati na kursu podrške najuspješnijoj reprezentativnoj selekciji u Crnoj Gori. Siguran sam da će na Igrama puleni selektora Vladimira Gojkovića puno toga još pokazati u bazenu, ali bez obzira na rezultat ova ekipa ima zagarantovanu budućnost za makar naredna dva olimpijska ciklusa. Uvjeren sam da ovo daje punu satisfakciju CEDIS-u da su sredstva usmjerili ka najuspješnijima, onima za koje navija svaki građanin Crne Gore i čiji su rezultati na međunarodnoj sportskoj sceni za ponos državi. Bez pomoći naših sponzora u prethodnim godinama, u kojem CEDIS svojim iznosom participira značajnim procentom, a učestvovao je i u organizacionom dijelu, teško bi dolazili do velikih takmičenja i to je činjenica koju često ističemo, pa to radimo i ovom prilikom i na tome dugujemo neizmjerno veliku zahvalnost. Vidimo ovo i kao priliku da i drugim uspješnim privrednim subjektima, koja nisu ili su u znatno manjoj mjeri pogođeni krizom izazvanom korona-virusom, uputimo poziv, da se u sedmicama koje su pred nama, priključe našem sponzorskom pulu u ovoj zahtjevnoj olimpijskoj godini, kako bi sve naše reprezentativne selekcije mogle nastaviti sa dobrim rezultatima na međunarodnoj sceni”, zaključio je Milinić.

Izvršni direktor CEDIS-a Zoran Đukanović kazao je da je ta kompanija, kao društveno odgovorna, ponosna što je partner sa tako uspješnom sportskom organizacijom kao što je VPSCG.

“Podržavati one koji su toliko sportske radosti donijeli Crnoj Gori je čast i privilegija, zato smo od osnivanja CEDIS-a partneri Vaterpolo i plivačkom savezu Crne Gore i “Crnogorskim ajkulama”. “Ajkule” Crnu Goru prezentuju u najboljem svjetlu i već odavno su svojim vrijednim radom i rezultatima prepoznati u svjetskoj sportskoj javnosti. Ponosni smo što smo partneri sa tako uspješnom sportskom organizacijom koja ima ogroman uticaj na razvoj sporta i sportske kulture u Crnoj Gori. Nadamo se da će vam naša podrška pomoći da se dobro pripremite za Olimpijske igre u Tokiju, gdje će biti teško i naporno i gdje je konkurencija velika. Vjerujem da ćete još jednom obradovati naciju, jer je spoj vaše mladosti i iskustva veliki potencijal. Vaše zalaganje u bazenu, snažna volja, timski duh i borbenost, koju ste posebno pokazali tokom kvalifikacionog turnira u Roterdamu, čine vas izuzetnim. Svim srcem ćemo biti uz vas u Tokiju sa željom da nastavite niz vrhunskih rezultata”, istakao je Đukanović.

Send this to a friend