Evropa

Djevojčica iz Italije žrtva igre izazova na Tik-Toku

Ilustracija, foto: Pixabay

Desetogodišnja devojčica iz Palerma ugušila se pošto je, po svoj prilici, učestvala u apsurdoj igri “izazova” na mrežama, piše dnevni list “IL Fato kotidijano”.

Policija ispituje mobilni telefon djevojčice, vjerujući da će pronaći njen posljednji snimak.

Državno tijelo za garanciju ličnih podataka je zatražilo od društvene mreže Tik-Tok da odmah blokira sve korisnike čija starost nije sa sigurnošću potvrđena, navodi italijanski list.

Zahtjev je uslijedio nakon što je desetogodišnja djevojčica iz Palerma preminula ugušena, po svoj prilici učestvujući u apsurdoj igri “izazova” jednoj od mnogih koje su raširene na platformi i veoma popularne među mladima.

Djevojčica je pronađena u kupatilu sa pojasom oko vrata zavezanim za radijator. Hitno je prebačena u bolnicu, ali joj nije bilo spasa.

Policija ispituje mobilni telefon djevojčice, koja je imala nekoliko profila na Facebooku i Tik-Toku.

Vjeruje se da će u mobilnom telefonu biti i posljednji snimak djevojčice dok je učestvovala u igri “izazovu”, ali eventualno i trag onoga koji je na to podstakao.

Povodom tragičnog događaja psiholog Kalođero Lo Pikolo je izjavio da “smo svi učesnici rijaliti programa u kojem se traže novi podvizi da bi se osvojili bodovi”.

“Svi istovremeno učestvujemo i svi smo jednako gubitnici”, tvrdi Lo Pikolo.

Roditelji djevojčice dali su saglasnost da se njeni organi transpalntiraju i spasiće život četvoro bolesne djece.

5

avatar
1000
5
0
0
 
5
JoleVeleJa samNikolaKafa
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jole
Gost
Jole

Sramota…

Vele
Gost
Vele

Tik Tok- paranormalni roditelji=paranormalna đeca.Sunovrat društva.

Ja sam
Gost
Ja sam

Tik Tok = dno

Nikola
Gost
Nikola

Kad bi dokoni roditelji znali koliko mobilni uređaji utiču na ankcioznost mlađih od 16 godina, imali bi sjajnu omladinu, kao nekad. Ali danas je moderno da se dijete stimuliše kupovinom novog telefona nakon dobrih rezultata u školi…

Kafa
Gost
Kafa

Isto ovako je i ona djevojcica u Maribor prije mjesec poginula cekajuci voz da objavi neki snimak. Ovo je mozda i samoubistvo. Nemam profile na DM pa nisam u toku. Ocigledno, i bolje sto nisam.

Send this to a friend