Evropa

Dva kruzera se sudarila u Italiji

Dva ogromna prekookeanska kruzera sudarili su se i to dok su bili usidreni u jednoj italijanskoj luci. Razlog njihovog “poljupca” nisu nestručni kormilari, već teško nevrijeme koje je ove nedjelje pogodilo Italiju i toliko uzburkalo more, da su talasi nabacili masivne brodove jedan na drugi.

https://www.facebook.com/severeweatherEU/videos/917205112002748/

“Sazvežđe slavnih” udarilo je 29. oktobra “Kosta Madžiku”, koja je sve do tog trena uspijevala da odoli jakim talasima i vjetru koji su pogodili sjeverne i centralne djelove Mediterana.

Brod je drugo plovilo samo “cmoknuo” oko sedmog sprata, te su putnici primijetili da šteta ne djeluje kao velika, ali da oni svejedno ne mogu da nastave svoje putovanje, te da će autobusima biti prevezeni za Rim.

Podsjetimo, nezapamćeno nevrijeme ove nedjelje je pogodilo Italiju, odnijelo najmanje 18 života i za sobom ostavilo materijalnu štetu koja tek treba da bude procijenjena. Po prvim informacijama, samo je region Đenove oštećen za desetine miliona eura.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mornar
Gost
Mornar

Vidis li jadan da je brod kompanije “COSTA” vezan uz obalu. Kakve gluposti pises.

Primorac
Gost
Primorac

Kad ne znas prevesti imena brodova (inace je prevodjenje totalna glupost) sto ih ne napisa sa originalnim imenima, koji su evidentiani na internetu.

daka bazuka
Gost
daka bazuka

“Sazvežđe slavnih” to je lose preveo a kosta madzika po Vuku, sto to nije preveo “magicna obala”. nego dzabe se mucis moj primorac vidis li dje zivimo

Pomorac
Gost
Pomorac

Koja neznalica je ovakav tekst objavila. Obiluje totalnim glupostima koje samo moze kontinentalac praveci se vazan da stavi kao vijest.

E cus
Gost
E cus

Kad procitah naslov pomislih da su poceli zene za kapetane da primaju.

Send this to a friend