Evropa

Džonsona kritikuje i sestra

Sestra Borisa Džonsona se pridružila talasu njegovih kritičara zbog spornih izjava koje je dan ranije dao u britanskom parlamentu.

“Moj brat koristi riječi poput ‘predaje’ i ‘kapitulacije’, kao da bi ljude koji se protive svetoj narodnoj volji (…) trebalo objesiti, udaviti, premazati katranom i perjem”, rekla je Rejčel Džonson u programu televizijske mreže Sky News.

“Mislim da je to stvarno sramota”, dadala je ta novinarka, koja se protivi Bregzitu.

U vezi sa ubijenom poslanicom Džo Koks, protivnicom Bregzita za koju je Boris Džonson rekao da je “sprovođenje Bregzita” najbolji način da se “poštuje njena uspomena”, ocijenila je da je to “zaista neumjesno zbog onih koji žale za majkom, poslanicom i prijateljicom”.

Foto: Twitter

Boris Džonson danas nije htio da se izvini za izjave koje su naljutile opozicione poslanike na napetom zasjedanju, prvog radnog dana nakon ljetnje pauze i nakon odluke Vrhovnog suda o poništenju prekida rada parlamenta o kojem je odlučio premijer.

<<<Džonsona napustio i rođeni brat<<<

Podsjetimo, početkom mjeseca premijerov mlađi brat Džo Džonson podnio je ostavku na mjesto poslanika i člana vlade.

“Posljednjih sedmica bio sam rastrgan između odanosti prema porodici i nacionalnog interesa – to je nerješiva tenzija i vrijeme je da drugi preuzmu moje uloge parlamentarnog poslanika i ministra”, napisao je tada mlađi Džonson u objavi na Twitteru.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pera Kojot
Gost
Pera Kojot

Kakav je Boro Dzons ka Tramp izgleda posle pjanke kad se iz rigoleto:-D.

Cocorayco
Gost
Cocorayco

Grdne li familije majko sveta.

Окле
Gost
Окле

Како су цакани

Middle Finger
Gost
Middle Finger

Ocekivah da se ona zove Borka

Pera Kojot
Gost
Pera Kojot

Hahaha vrh i ja Branka da joj ime, a limontusi ovi

Send this to a friend