Evropa

Erdogan uveo zabranu kretanja za mlađe od 20 godina

Turski predsjednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je da uvodi obaveznu zabranu kretanja za mlađe od 20 godina od večeras u ponoć, pooštravajući mjere u borbi protiv širenja koronavirusa.

“Svi mlađi od 20 godina, odnosno oni koji su rođeni poslije 1. januara 2000. neće smjeti da izlaze na ulicu, počev od večeras u ponoć po lokalnom vremenu”, rekao je Erdogan u televizijskom obraćanju.

Turski predsjednik je ranije uveo zabranu kretanja za osobe starije od 65 godina i za hronične bolesnike.

Erdogan je rekao da vozila neće više moći da ulaze i izlaze u 31 grad, među kojima Istanbul i Ankara, i to tokom narednih 15 dana.

Od sjutra se uvodi obavezno nošenje zaštitne maske u prodavnicama i pijacama i držanje odstojanja između ljudi.

Erdogan je dodao da će biti kažnjeni oni koji ne budu poštovali mjere. U Turskoj je više od 20.000 osoba zaraženo koronavirusom, od kojih je 425 preminulo.

7

avatar
1000
6
1
0
 
7
PacoNikolazokaEuropaRozaj
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nikola
Gost
Nikola

Je li vam sad jasno u kakvom sistemu mi zivimo, zabrana kretanja samo kod nas, u srbiji i turskoj. Zadnje diktatorske nedemokratske drzave u evropi. Ako ne racunamo rusiju i bjelorusiju

Paco
Gost
Paco

Zabrana kretanja je i u belgiji u holandiji luxemburgu i gotovo u svakoj zemlji evro

zoka
Gost
zoka

Pozzz za zemlju Ertrugul Gazije…srecno u borbi sa nevidljivim neprijateljem…

Europa
Gost
Europa

Bravo erdogane,ceraj zgonadiju

Rozaj
Gost
Rozaj

Bravo Turska, srecno !!

KURD
Gost
KURD

KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN KURDISTAN… Više »

Terrex
Gost
Terrex

Kontra svijeta

Send this to a friend