Evropa

Evropski komesar: Unija je u smrtnoj opasnosti, četiri zemlje žele da je unište

Foto: Twitter

Evropska unija je u smrtnoj opasnosti i ima protivnike unutar i izvan zajednice, izjavio je komesar EU za budžet Ginter Etinger.

Evropski komesar kazao je da će brzo odobravanje sljedećeg dugoročnog budžeta EU pokazati da Evropa i dalje može da se nosi sa takvim izazovima.

On je, ističući da je projekat u smrtnoj opasnosti, rekao da neki u Evropi žele da ga oslabe ili čak unište.

“To su Poljska, Mađarska, Rumunija, italijanska vlada”, naveo je Etinger.

Kako je dodao, Unija je ugrožena i spolja.

“Uniji prijete i autokrate, koje koriste trgovinske ratove i agresiju”, kazao je Etinger, dodajući da su to ruski predsjednik Vladimir Putin, lider Turske Redžep Tajip Erdogan i “pametni Kinezi”.

Ž.N.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
CrnaGoraAneMont
Gost
CrnaGoraAneMont

EU kai i Yugoslavija ima one koji je iznutra ruse a ima i od spolja. Ceka vas sudbina kao i Yugu koju ste vi gospodo zapadnjaci razbili sa domacim izdajnicima.

Dioklitia
Gost
Dioklitia

Smrt fašistima zvanim EU!

Love me now
Gost
Love me now

CdM kaze da mi nije dozvoljeno da glasam na komentar od “moje ime” …osoba je u pravu za porobljavanje ali CdM se izgleda ne slaze

44debilanaCDMu
Gost
44debilanaCDMu

Poljaci i madjari bi trebali izaći iz EU samo štetu nanose a sav novac iz njemačke ode u poljsku . Da izadju Poljaci vani iz EU garantovano bi poljska gorela od demonstracija , nema grada dje nema Poljaka da rade a vlada im kuka loše im u EU !!!

moje ime
Gost
moje ime

U opasnosti je zato sto vecina vise vidi da je EU ekonomsko porobljavanje

Send this to a friend