Evropa Navaljni na slobodi

Najveći Putinov kritičar sjutra izlazi iz zatvora

Sud u Moskvi odbio je zahtjev direktora zatvora u kojem kaznu od 30 dana služi Aleksej Navaljni da se tom lideru opozicije kazna produži za 18 sati.

To znači da bi on već sjutra trebalo da izađe na slobodu.

Navaljni, koji važi za najvećeg neprijatelja Kremlja i predsjednika Vladimira Putina, osuđen je prošlog mjeseca na 30 dana zatvora zbog organizovanja nedozvoljenih protesta opozicije.

Dok je bio u zatvoru, Navaljnom se na licu pojavio jak osip, za koji su doktori rekli da je posljedica alergijske reakcije, javlja AP.

Navaljni je zbog osipa proveo 18 sati u bolnici, a pojedine pristalice lidera protesta opozicije smatraju da je on bio otrovan.

Direktor zatvora u kojem kaznu služi Navaljni tražio je da mu se kazna produži za pomenutih 18 sati, ali je taj zahtjev sud u Moskvi odbio.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
Bot sendvicar🥪Dr.Mucko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bot sendvicar🥪
Gost
Bot sendvicar🥪

E kuku ga se Putinu sad!

Dr.Mucko
Gost
Dr.Mucko

Gledajuci intervju najpoznatije Americke novinarke sa Putinom moze se doci do zakljucka da je Putin jedan od najinteligentnijih predsjednika svijeta..Mnoga provakitvna pitanja novinarke nijesu ni na trenutak zbunila GOSP.Putina.Cak je poslije godinu dana ponovo radila interviju SA dokazima ali I tada je bila pobijedjena recenicama Putina.. Divan interviju….Profesionalna novinarka =profesionalan predsj.Putin..ZA svaku pohvalu..Prema tome Putin ce i ovoga protivnika pobijediti

Send this to a friend