Evropa

Petočlana porodica poginula za sekund, vatrogascima pozlilo od prizora

Wie konnte ein 26 Tonnen schwerer Müllwagen auf das Auto einer Familie kippen? Nach dem Unfall mit fünf Toten in Baden-Württemberg haben Ermittler den Laster und das Auto beschlagnahmt.

Gepostet von Deutschland Nachrichten am Freitag, 11. August 2017

Saobraćajna nesreća koja se dogodila na glavnom putu 361 između Nagolda i Mecingena šokirala je njemačku javnost.

Njemci ne pamte ovakvu tragediju na putevima. U samo jednoj sekundi zbrisana je sa lica zemlje mlada petočlana porodica iz okruga Konstance koja se vraćala s izleta. Nijesu ni slutili da će im to biti posljednji dan u životu. U nesreći su stradali jednomesečni dječačić, njegova dvogodišnja sestra, njihovi mama (22) i tata (25) i majčina sestra (17).

Svjedoci kažu da ovakav prizor nijesu vidjeli ni u najgorem horor filmu. Naime, u jednoj sekundi automobil je za ovu porodicu, čiji identitet još nije objavljen, postao porodična grobnica.

Strašna saobraćajna nesreća dogodila se kada se kamion za odvoz otpada u kom je bilo 26 tona đubra, zbog velike brzine prevrnuo na automobil “VW golf”. Kako tvrde svjedoci, kamion je naglo ubrzao u krivini, prevrnuo se i bukvalno pao preko “golfa”.

Tek kada je dizalicom podignut kamion, spasiocima se ukazala prava slika užasa… Portparol policije rekao je da je kamion, iz nepoznatih razloga naglo povećao brzinu u velikoj krivini što je bio razlog njegovog prevrtanja na automobil u kom niko nije imao šanse da preživi.

Nesreća nije šokirala samo ljude koji su se zatekli na mjestu nesreće već i policiju i vatrogasce i radnike hitne pomoći, koji su jednostavno doživjeli šok videvši stravičan prizor. Mnogima je pozlilo od onoga što su vidjeli.

Kad je kamion podignut spasiocima se ukazala prava slika užasa i smrskani automobil u kojem se nalazila petočlana porodica. Prizor je bio stravičan, a tijela poginulih bila su izmiješana sa djelovima automobila, lima i gvožđa. Bila su neprepoznatljiva. Vatrogasci su morali da režu automobil na djelove kako izvadili komade smrskanih tijela nastradalih.

Vozač kamiona i jedan prolaznik lakše su povrijeđeni, ali je vozač u teškom stanju šoka prevezen u bolnicu.

Send this to a friend