Evropa

Prve žrtve tragedije u Đenovi: Tročlana porodica se survala sa mosta visokog 45 metara, dok su spasioci vadili njihova tijela zazvonio telefon

Prve žrtve tragedije u Đenovi

Prve identifikovane žrtve tragedije koja se juče dogodila u Đenovi kada se dio vijadukta Morandi srušio tokom jake oluje su tročlana porodica Robijano-Pićinino. Poginuli su majka, otac i njihov sedmogodišnji sin.

Prve žrtve tragedije u Đenovi, porodica Robijano-Pićinino

Kako prenose mediji, Roberto Robiano, njegova supruga Ersila Pićinino i njihov sedmogodišnji sin Samuel poginuli su kada je njihov automobil pao sa djelovima mosta sa visine od 45 metara.

Tročlana porodica živjela je u mjestu Kampomorone, nedaleko od Đenove. Kako navodi “La Stampa”, porodica je krenula na odmor u Sardiniju kada se srušio dio mosta na kojem su bili u tom trenutku.

Njihov automobil kasnije je pronađen u ruševinama, a spasioci su tokom pretrage pronašli suncobran i ćebe, kao i telefon koji je stajao na instrument tabli. Telefon je u tom trenutku zazvonio, a na ekranu je pisalo “mama”. Niko od prisutnih nije mogao da se javi baki koja je pozvala da čuje svoje najbliže.

Još jedna identifikovana žrtva tragedije u Đenovi je i Andrea Čeruli, fudbaler amater i otac maloljetnog sina, koji je prema pisanju medija poginuo dok je išao na posao.

Andrea Čeruli, fudbaler amater i otac maloletnog sina, takođe jedna od privih žrtava tragedije

Lokalni klub u kojem je rekreativno igrao fudbal oglasio se na društvenim mrežama.

“Đenova klub Portuali Voltri okupio se oko Andreine porodice, našeg saradnika, našeg prijatelja, našeg kolege, žrtve tragedije vijadukta Morandi”, objavio je njegov klub na svojoj Fejsbuk stranici.

Podsjećamo, juče oko 11.30 srušio se centralni dio vijadukta Morandi, dijela autoputa A10, glavne saobraćajnice koja povezuje francusku i italijansku obalu.

Ostavite komentar prvi!

avatar
1000

Send this to a friend