Evropa

Italijanski sveštenik snimao orgije i podvodio ljubavnice

Zbog podvođenja svojih 15 ljubavnica i snimanja orgija u crkvenom rektoratu podignuta je kaznena prijava protiv italijanskog sveštenika Andree Kontina, piše Internešonal biznis tajms.

Četrdesetosmogidišnjeg sveštenika crkve San Lazaro u Padovi policiji su prijavile tri članice njegove županije. Otvorena je istraga zbog psihološkog nasilja, a tokom racija zaplijenjene su seksualne igračke i pornografski snimci, piše Jutarnji list.

Kontinu se tereti da je putem internet stranica za razmjenu žena podvodio svoje ljubavnice od kojih su neke to postale nakon što su od njega zatražile savjet nakon razvoda braka, kao i da je s njima odlazio na luksuzna putovanja u Austriju, Hrvatsku i Francusku gdje su posjetili i svingerski klub “Cap d’Agde”, prenosi Slobodna Dalmacija.

Jedna od žena koje se dovodi u vezu s pohotnim sveštenikom ispričala je da ih je Kontin salijetao porukama i pozivima sve dok ih ne bi nagovorio da mu se pridruže u krevetu. Rekla je da su imali seksualne odnose u rektoratu i u drugim objektima “u svako doba dana i noći” i da više neće da otkrije zbog interesa istrage.

Send this to a friend