Evropa

Skandal u Mađarskoj: Gradonačelnik Đera u društvu prostitutki

Žolt Borkai, gradonačelnik mađarskog grada Đera i bivši predsjednik Mađarskog olimpijskog odbora, našao se u centru skandala, nakon što su objavljene fotografije s prostitutkama.

Autor bloga, koji je prvi objavio fotografije, koje je zatim preuzeo “Hungary Today”, Borkaija optužuje za zloupotrebu moći, korupciju, korištenje droga i korištenje usluga prostitutki.

Borkaiju, koji je inače i bivši olimpijski prvak u gimnastici te bivši predsjednik mađarskog Olimpijskog odbora, na jahti se pridružio i Zoltan Rakošfalvi, jedan od najuticajnijih biznismena u Đeru.

Ime Rakošfalvija se već pojavljivalo u novinama prije nekoliko godina. On dobio koncesije za kasina u Đeru, Pečuju i Miškolcu i postao je jedan od najvećih vlasnika kasina u Mađarskoj.

Žolt Borkai je otkazao posljednji događaj u svojoj kampanji i izdao samo kratko obavještenje.

“Laži objavljene o meni smatram dijelom cirkusa kampanje opozicije, koja za cilj ima odvratiti pažnju s vlastite nesposobnosti”, rekao je.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Saudi
Gost
Saudi

S kim si takav si

marius
Gost
marius

E ako znadem cesa ima odje skandalozno, ne pomaka se. Valjda su i prostitutke zene,

Aaaaaa
Gost
Aaaaaa

A nije skandal ovo oko Stankovica ?!!

Danko
Gost
Danko

Meni izgledaju kao zene, ako je tako zasto je to skandal? Ako njegovoj zeni ne smeta sto ima nama da smeta? Ma kad homosi setaju i propagiraju svoje ideje nije skandal!?!?!

Cantona777
Gost
Cantona777

Potpuno si u pravu !!

Send this to a friend