Ex YU

Ustaški skandal u Hrvatskoj: Plovili Neretvom sa natpisom “Za dom spremni”

Splitski HOS-ovci i njihovi prijatelji plovili su danas Neretvom noseći zastavu sa natpisom “Za dom spremni”, zbog čega je intervenisala i policija, prenosi Index.hr.

Portal dodaje da je zbog toga prekršajno sankcionisan šef splitsko-dalmatinske Hrvatske stranke prava Ivica Vladav Đovani.

“Ja sam ostao dosljedan sebi i ja se ove zastave ne sramim. Stavili smo je na našu lađu kojom smo pratili i bodrili ekipu Crnog puta koja je i pobijedila. Odjednom se stvorila policijska riječna flotila, četiri broda okružila su našu lađu i zatražili da predamo zastavu koja je zaplijenjena kao dokazni materijal u postupku. Svakako ću se žaliti višem sudu”, kazao je Vladav.

Kako se navodi, posljednja intervencija policije zbog HOS-ovaca zabilježena je na proslavi “Oluje” u Kninu prošle nedjelje, kada je policija privela ratnog zapovjednika Marka Skeju i još nekoliko bivših članova HOS-a zbog uzvikivanja “Za dom spremni”.

:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI
Bokeljka
Gost

Iskompleksirani bili jos u Jugoslaviji i nazalost i ostali takvi.

Luka
Gost
Trebali su napisati : Za dom spremni da ubijaju žene,djecu i starce kao sto su to radili u akciji Oluja,kao sto su to radili u Jasenovcu,Jadovnu,Staroj Gradiski. I neka vec jednom uporede koliko su do sada ubili Srba.. A koliko Srbi Hrvata … Omjer je na jednog Hrvata ubijeno je 100 Srba. Za to su uvijek spremni.. Neka malo bolje… Više »
Zeta
Gost

Legende!

ND
Gost

Iu lji li te muve?

Pjetro
Gost

Normalan hrvatski narod gore od zadra je ok, a ovo dolje slabadno a politicari su im gori of ne znam ni ja kojih

Bashar
Gost

Dolje od Zadra su Srbi.

Budimo realni
Gost

Nisi objasnio pa dobijas minuse. Dolje od Zadra su pokatuliceni Srbi. Njima to naravno ne smijes reci iako dobro znaju.

ND
Gost

Od Hrvata nista novo! A drugima vole da drze lejcije o zlocincima!

wpDiscuz

Send this to a friend