Planeta

Američka vojska u Kongresu prvi put nakon Građanskog rata

Foto: Twitter

Današnje zasijedanje Predstavničkog doma prati ogromno obezbjeđenje, a pripadnici Nacionalne garde su ušli u Kongres prvi put poslije Građanskog rata.

Foto: Twitter

Zgrada Kapitola puna je vojnika pod punom ratnom opremom, a društvene mreže su prepune fotografija na kojima se vidi kako vojnici leže na podu, neki spavaju, neki gledaju u mobilne telefone.

Foto: Twitter

<<<U toku rasprava o opozivu Trampa<<<

Podsjećamo, u Predstavničkom domu danas je počela debata o opozivu predsjednika Donalda Trampa, koga su demokrate optužile da je svojim govorom prije prošlonedjeljnih protesta podsticao pobunu.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
expert123rimtutituki
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
expert123
Gost
expert123

Ulazak americke vojske u Kongres prvi put nakon gradjanskog rata koji je zavrse godine dovoljno govori o ozbiljnosti situacije u Sad u vezi sa mogucom smjenom Trampa zbog nesposobnosti sa vlasti.

rimtutituki
Gost
rimtutituki

Đe im je komandir???? Kakva je ovo otromboljena rulja????Američki vojnik zna kako se treba ponašati.Ovo je neka rezerva ili gušteri.Koje lijeganje i telefoni.Sprdnja.Šta im uradi ona seljačina bahata.Daj više da stupi na dužnost ono kulturno čeljade da sve stvari dobiju normalnu formu.

Send this to a friend