Planeta

Amerikanac osuđen na 15 godina zbog kokaina, a radilo se o mlijeku u prahu

Muškarac iz Oklahome povukao je svoje priznanje krivice nakon što se ustanovilo da je prah koji je kod njega pronađen mlijeko u prahu, a ne nezakonita supstanca.

Kodi Greg (Cody Gregg) osuđen je prošle sedmice na 15 godina zatvora nakon što se izjasnio krivim za posjedovanje kokaina s namjerom preprodaje. Nakon što je laboratorijska pretraga pokazala da je smjesa koju je policija pronašla kod njega negativna na droge, povukao je izjavu o krivici, piše CNN.

Juče je sud odobrio njegovo povlačenje krivice te je Greg pušten na slobodu.

Greg (26) ispričao je u sudnici kako se 12. avgust vozio na biciklu kada ga je pokušao zaustaviti policajac jer mu nisu radila zadnja svjetla. No, umjesto da se zaustavi, mladić je, s obzirom da je beskućnik, iz straha pobjegao policiji. Kasnije je u njegovom ruksaku pronađen bijeli prah zbog čega je i uhapšen. Greg je objasnio da se zapravo radilo o mlijeku u prahu kojeg je dobio u javnoj kuhinji.

 

6

avatar
1000
4
2
0
 
6
RealanJooValeIvanGen. Dukljanin
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Realan
Gost
Realan

Ostavite sve u vezi ovoga na stranu, policija ga je pokusala zaustaviti jer mu nije radilo zadnje svijetlo?!? Evo jos jedan primjer kako se tretiraju svi ucesnici u saobracaju,svi mora da se pridrzavaju propisa

Ivan
Gost
Ivan

On htio kukavac da prizna pa da makar ima krov nad glavom i u zatvoru, a ovako će na ulicu

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ovi naši švercuju tone mlijeka u prahu.

Vale
Gost
Vale

Misliš država

Joo
Gost
Joo

Ne vale….time se bave na drzavnom nivou neke druge drzave u regionu, od kad im je opao biznis sa okupiranjem i haracenjem tudjih teritorija…….

Crni
Gost
Crni

Pametna i iskusna americka policija

Send this to a friend