Planeta

Bajden: Vojnici će izvesti Trampa iz Bijjele kuće ako ne bude htio da prizna poraz

Demokratski predsjednički kandidat Džo Bajden izjavio je da ga brine da bi predsjednik Donald Tramp mogao da pokuša da “ukrade” izbore u novembru, ali je siguran da će ga vojnici izvesti iz Bijele kuće ako izgubi i ako ne bude htio da prizna rezultat.

Bajden je u emisiji “Dnevni šou sa Trevorom Noom” istakao da je Tramp protivnik glasanja poštom, jer smatra da to daje mogućnost za varanje, a najavio je da će demokrate imati advokate na biračkim mjestima, kako bi spriječili republikance da manipulišu glasovima.

Bivši potpredsjednik Amerike rekao je da su ga komentari bivših vojnih zapovjednika, koji su kritikovali Trampov odgovor na proteste protiv policijske brutalnosti, uvjerili da će vojska intervenisati ako predsjednik ne bude priznao rezultate izbora.

Na Bajdenovu izjavu je ragovala predstavnica za medije Bijele kuće Kejli Mekanani, koja je rekla da je riječ o “smiješnoj pretpostavci”.

“Predsjednik jedva čeka novembar. Vrijedno radi za američki narod, a ostavljamo demokratama da dokažu tu teoriju zavjere”, rekla je Mekanani.

8

avatar
1000
7
1
0
 
7
CowboyPoliglotaJooKumandosGlobetrotter
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cowboy
Gost
Cowboy

Trump nimalo nije glup covjek,nego vrlo pametan i do bola sarkastican

Poliglota
Gost
Poliglota

Ima onaj film “Dobar ,los, zao”
Dobrog nema, Tramp je los a Bajden je zao!

Joo
Gost
Joo

U kom filmu biljka zvana Bajden misli da ce pobediti Trumpa…..covek je inkoherentan….svaki dan je vidljiva njegova rapidna deterioracija svih ljudskih funkcija, pogotovo mentalnih…..

Kumandos
Gost
Kumandos

Svi manipulisu vidish

Globetrotter
Gost
Globetrotter

Sorošev plaćenik, smeta im Tramp i istina.

Lux
Gost
Lux

Bajden za predśednika👍Vodi pravu američku politiku, posebno prema Balkanu

Joo
Gost
Joo

Nikad….on protiv T ima sansi koliko i mrav protiv lava….

Jedan je MILO
Gost
Jedan je MILO

tramp vidio od Carevica!!! AHAHAHAHAHAHAH

Send this to a friend