Planeta

Bivši ministar odbrane SAD: Tramp pokušava da podijeli Ameriku

Džejms Matis, bivši američki ministar odbrane, koji je podnio ostavku jer se protivio odluci predsjednika SAD o povlačenju snaga iz Sirije, optužio je Donalda Trampa da pokušava da “podijeli” Ameriku.

“Tramp je prvi predsjednik za mog života koji ne pokušava da okupi Amerikance, čak se i ne pretvara da pokušava. Umjesto toga, pokušava da nas podijeli”, rekao je Matis u intervjuu za američki časopis Atlantik.

Matis, veoma cijenjen i koji je do sada izbjegavao da direktno komentariše Trampove odluke i aktivnosti, rekao je da podržava demonstrante koji “s pravom traže da imaju jednaka prava”.

Nekoliko stotina hiljada građana već više od nedjelju dana protestuje u više od 140 gradova u SAD zbog smrti Afroamerikanca Džordža Flojda.

Tramp, koji se do sada nije izjašnjavao o zahtjevima demonstranta, upotrijebio je oštar ton prema njima i zaprijetio slanjem vojske na ulice.

5

avatar
1000
4
1
0
 
4
SpicaDeep statestarac fočoMrssDjonovic
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Spica
Gost
Spica

Pa,pa Matis

starac fočo
Gost
starac fočo

Ovo su riječi koje pogađaju u centar: Tramp dijeli Ameriku! “Mad Dog” Matis genaral -marinac, je americka ikona. Trampu se ne piše dobro, jer je protiv sebe okrenuo i dio establišmenta a ne samo protivnike iz redova demokrata.

Deep state
Gost
Deep state

Tako mali Perica tumaci politiku.

Mrss
Gost
Mrss

A vi ste inace svi bili za slogu , a bjezi.

Djonovic
Gost
Djonovic

Rece neki tamo bivsi – nebitan….

Send this to a friend