Planeta

Članica partije optužila Bajdena za neprimjereni poljubac

Foto: Twitter

Bivši američki potpredsjednik DŽo Bajden, koji je najavio bi mogao da objavi kandidaturu za predsjedničke izbore 2020, optužen je za neprimjeren poljubac udijeljen mladoj članici njegove demokratske stranke tokom kampanje 2014.

“U mnogo godina kampanje i u javnom životu, bezbroj puta sam se rukovao i dijelio zagrljaje, izrazio privrženost, podršku i utjehu. I vjerujem da se nikada, nikada, nisam ponašao neprimjereno. Ako kažu da sam se tako ponio – prihvatiću to sa poštovanjem. Ali to nikada nije bila moja namjera”, rekao je Bajden.

Kazao je da se ne sjeća događaja iz 2014, koji je u svojem eseju objavljenom u petak opisala stranačka aktivistkinja Lusi Flores.

“Iznenada, osjetila sam da DŽo Bajden, koji se odnekud pojavio, stavlja ruke na moja ramena, s leđa mi se približava, naginje se, miriše mi kosu i ljubi blago u tjeme”, ispričala je.

“Možda se ne sjećam tih trenutaka na isti način i možda sam iznenađen ovim što čujem. Ali u današnje vrijeme žene osjećaju da mogu i treba da iznesu svoja iskustva i muškarci tome treba da poklone pažnju. I ja ću tako učiniti”, rekao je Bajden.

Taj 76-godišnji veteran, koji je osam godina bio potpredsjednik u administraciji predsjednika Baraka Obama i 36 godina u američkom Senatu, nije još najavio hoće li se kandidovati na predsjedničkim izborima 2020.

Lusi Flores je ponovila svoje optužbe u nedjelju za CNN i rekla kako želi da Bajden prizna da to što je učinio nije bilo ispravno.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Aooooo
Gost
Aooooo

Vala je nagrdio.

Ćuskija
Gost
Ćuskija

Ima traume

Cgv
Gost
Cgv

Cim je postojala sansa da se kandiduje za predsjednika…. ova se pojavljuje
Cus poljubio me u tjeme
Ok, sto mu ne rece odmah?
U tu ameriku ne smijes vise prici zeni , jedino ako ona tebi pridje , onda je u redu
Naopak svijet

Send this to a friend