Planeta

Dejvid Linč: Niko nije sposoban da se Trampu intelektualno suprotstavi

Donald Tramp i Dejvid Linč

Poznati američki filmski reditelj Dejvid Linč je u razgovoru za Gardijan kazao da bi Donald Tramp mogao da bude jedan od najvećih američkih predsjednika u istoriji, te da bi njegovo stupanje na vlast moglo da otvori put velikim reformama, jer je, kako kaže, ” toliko rasplamsao stvari”

Američki reditelj “Plavog somota” i “Tvin Piksa”, kojeg smatraju jednim od najvećih filmaša rekao je da niko nije sposoban da se Trampu intelektualno suprotstavi.

“Naši takozvani čelnici ne pokreću zemlju, ništa ne postižu. Oni su kao djeca, Tramp je sve to pokazao”, rekao je Linč (72).

Dejvid Linč je objasnio za Gardijan da se ne sjeća za koga je glasao na predsedničkim izborima 2016. na kojima je pobijedio Donald Tramp, ali da zna da je glasao za demokratu Bernija Sandersa na predizborima.

Trampu se očigledno svidjelo šta je tokom vikenda Linč govorio o njemu, te je na svom tviter nalogu objavio  intervju Gardijana u kojem je slavni reditelj iznio svoje mišljenje.

Međutim, ubrzo se i sam Linč oglasio na Fejsbuku i napisao da bi voleo da sjedne i popriča sa Trampom, pravdajući se da njegov intervju nije interpretiran na pravi način.

“Ta rečenica koja je tako brzo odjeknula u javnosti pomalo je istrgnuta iz konteksta i treba da se pojasni”, napisao je Linč i dodao da ukoliko nastavi tako da se ponaša, da neće imati priliku da postane jedan od najboljih.

“To bi bilo tužno kako za vas, tako i za zemlju. Nije kasno da okrenete brod na drugu stranu. Uputite ga u svjetliju budućnost za sve nas. Vaša duša će propjevati”, napisao je Linč.

2 Komentara na "Dejvid Linč: Niko nije sposoban da se Trampu intelektualno suprotstavi"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend